1000 besplatnih fiskalnih računa povećavaju šanse za stan u nagradnoj igri
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

13. mar. 2017

Mlađan Dinkić obećao svakome ko glasa za vlast po 1000 besplatnih fiskalnih računa za igru “Uzmi račun i pobedi”

BEOGRAD, 13. mart 2017, (Njuz) – Bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić obećao je svima koji na predstojećim predsedničkim izborima daju svoj glas kandidatu vladajuće koalicije po 1000 besplatnih fiskalnih računa za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Dinkić kaže kako je bitno motivisati birače da glasaju za kontinuitet i stabilnost zemlje.

– Zemlji je potrebna stabilnost po svaku cenu, a nagradne igre su prema mom iskustvu najbolji način da se Srbi motivišu. Setimo se samo nagradne igre sa besplatnim akcijama i glavnim dobitkom od 1000 evra koja je odlučila jedne od pretodnih izbora, kaže Dinkić. – Ja lično sam sakupio 1000 fiskalnih računa i spreman sam da ih doniram ako će to značiti da će građani glasati za kontinuitet, zaključuje on.

Stručnjaci se slažu da ne postoji stvar o kojoj građani Srbije trenutno više brinu nego fiskalni računi.

– Fiskalni računi su trenutno stabilnija valuta od američkog dolara. Siguran sam da ne postoji osoba koja ne bi volela da dobije 1000 fiskalnih računa i šansu da osvoji jedan od 4 sjajna stana, kaže ekspert za marketing i nagradne igre Nebojša Krstić.

Prema nezvaničnim informacijama, oko 17 posto birača je nakon najave da će dobiti 1000 fiskalnih računa prešlo na stranu kandidata vladajuće koalicije.

– Ne interesuje me toliko šta će biti sa zemljom u budućnosti, ali bih želeo da povećam svoje šanse da dobijem jedan od ta četiri sjajna stana, kaže jedan od birača koji je želeo da ostane anoniman “u slučaju da dobije u nagradnoj igri”.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  1000 nečega, što Dinkić malo malo pa obećava, su ipak prošlost za gradjane srbije. Gradjani danas izgleda više veruju kandidatims koji obećavaju šarke za lambordjini!

 2. Ja sam kaže:

  Cek, cek, stani malo… Jel’ svi dobijaju po iljadu fiskalaca koji glasaju za ovog sto laje, kako pise u uvodu teksta, ili samo jedan, kako dinkic kaze.
  Inace, ja ovom civeku uopste ne verujem, ali…ako obeca 1000 evra, e onda cu glasam za onu dzukelu.
  I da zakljucim… navijam za Belog a glas dajem Sasi.

 3. Moskovljanin kaže:

  Da li ce urucenje fiskalnih racuna biti u hotelu ,,Moskva”
  U prisustvu Mome Dragica,omiljenog kod g—dina Dinkica

 4. voya montoya kaže:

  Zemlja je u rotaciji,ali i Pacijenti su stabilno!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *