nazad na vrh

Mlađan Dinkić obećao svakome ko glasa za vlast po 1000 besplatnih fiskalnih računa za igru “Uzmi račun i pobedi”

1000 besplatnih fiskalnih računa povećavaju šanse za stan u nagradnoj igri

BEOGRAD, 13. mart 2017, (Njuz) – Bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić obećao je svima koji na predstojećim predsedničkim izborima daju svoj glas kandidatu vladajuće koalicije po 1000 besplatnih fiskalnih računa za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Dinkić kaže kako je bitno motivisati birače da glasaju za kontinuitet i stabilnost zemlje.

– Zemlji je potrebna stabilnost po svaku cenu, a nagradne igre su prema mom iskustvu najbolji način da se Srbi motivišu. Setimo se samo nagradne igre sa besplatnim akcijama i glavnim dobitkom od 1000 evra koja je odlučila jedne od pretodnih izbora, kaže Dinkić. – Ja lično sam sakupio 1000 fiskalnih računa i spreman sam da ih doniram ako će to značiti da će građani glasati za kontinuitet, zaključuje on.

Stručnjaci se slažu da ne postoji stvar o kojoj građani Srbije trenutno više brinu nego fiskalni računi.

– Fiskalni računi su trenutno stabilnija valuta od američkog dolara. Siguran sam da ne postoji osoba koja ne bi volela da dobije 1000 fiskalnih računa i šansu da osvoji jedan od 4 sjajna stana, kaže ekspert za marketing i nagradne igre Nebojša Krstić.

Prema nezvaničnim informacijama, oko 17 posto birača je nakon najave da će dobiti 1000 fiskalnih računa prešlo na stranu kandidata vladajuće koalicije.

– Ne interesuje me toliko šta će biti sa zemljom u budućnosti, ali bih želeo da povećam svoje šanse da dobijem jedan od ta četiri sjajna stana, kaže jedan od birača koji je želeo da ostane anoniman “u slučaju da dobije u nagradnoj igri”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. 1000 nečega, što Dinkić malo malo pa obećava, su ipak prošlost za gradjane srbije. Gradjani danas izgleda više veruju kandidatims koji obećavaju šarke za lambordjini!

  2. Cek, cek, stani malo… Jel’ svi dobijaju po iljadu fiskalaca koji glasaju za ovog sto laje, kako pise u uvodu teksta, ili samo jedan, kako dinkic kaze.
    Inace, ja ovom civeku uopste ne verujem, ali…ako obeca 1000 evra, e onda cu glasam za onu dzukelu.
    I da zakljucim… navijam za Belog a glas dajem Sasi.

  3. Da li ce urucenje fiskalnih racuna biti u hotelu ,,Moskva”
    U prisustvu Mome Dragica,omiljenog kod g—dina Dinkica

  4. Zemlja je u rotaciji,ali i Pacijenti su stabilno!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix