njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

03. sep. 2013

Mlađan Dinkić spalio sve slike i uspomene koje ga podsećaju na Vladu Srbije

Dinkić sačuvao samo fotografije sa Veroljubom Stevanovićem i Fijatom

BEOGRAD, 3. septembar 2013, (Njuz) – Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić spalio je sve slike i uništio ili pobacao sve uspomene koje ga podsećaju na Vladu Srbije čiji je partner donedavno bio, saznaje ekskluzivno Njuz.

Dinkić je, kako saznajemo od pouzdanih izvora, jako teško primio raskid sa Vladom Srbije, a uništavanje svih intimnih tragova koji ga podsećaju na nesrećno okončanu vezu samo je poslednji u nizu izraz revolta.

– Kao i kod svakog raskida, ne boli toliko sam raskid koliko činjenica da će vaša bivša partnerka odmah naći nekog drugog, kao i to što ćete morati da ih gledate zajedno svakog dana. Dinkić je pokušao da bude smiren i staložen, ali emotivne krize su sve učestalije, tako da je rešio da uništi baš one materijalne dokaze koji ga podsećaju na taj nesrećan odnos – kaže sagovornik Njuza.

Dinkić je, prema našim saznanjima, spalio sve slike koje ga na bilo koji način podsećaju na trenutke provedene sa Vladom Srbije, a ostavio je jedino slike sa Veroljubom Stevanovićem i Fijatom na kojima se ne vidi nijedan drugi funkcioner. On je takođe pobacao sve poklone koje je kao ministar dobijao od funkcionera drugih država i pocepao sve rukopise pesama koje je posvetio Vladi Srbije.

– Normalno je da u vezi neko uvek mora da bude povređen, ali je strašno to što Dinkićeva bivša ljubav nije gubila vreme i odmah se smuvala sa drugim. To samo pokazuje koliko joj je on zaista značio i govori više o njoj nego o njemu – ocenio je sagovornik Njuza, koji je otkrio i da je Dinkić više puta zvao Vladu i spuštao slušalicu čim bi se uspostavila veza.

Nenad Milosavljević

 1. himalajac kaže:

  kakav ludak, kakve slike i uspomene…sto ne spali vladu

  1. Sale kaže:

   Najbolje bi bilo da iz ocaja ubije vladu, pa sebe.

 2. Polovni Buntovnik kaže:

  I mi bi njega spalili… da je legalno…

  1. aleksandar kaže:

   cuj, i on radi ilegalne stvari, mislim da bi nas razumeo

 3. zoja kaže:

  nasla je mladjeg, umesto mladje :)

 4. losmi kaže:

  Најачи текст икада на њузу :D

 5. Miloje kaže:

  ‘…sagovornik Njuza, koji je otkrio i da je Dinkić više puta zvao Vladu i spuštao slušalicu čim bi se uspostavila veza.’
  -Čekaj bre,kog Vladu..?

 6. Tagore kaže:

  Svaki drugi Srbin pije sedative? Svaki treći Srbin uživa bez sedativa?

  – Kad sam ostala bez farbe za kosu, mislila sam da to neću moći psihički da podnesem. Spala sam 300 grama na vagu kamiona svog muža, što je za mene kao ”ličnost” bilo strašno. Nisam mogla da se smirim, a spavala sam samo ako popijem ”šljivu prepečenu” – priča za ”Bonobo.net” Mirjana K. iz Bajčetine.

  – Slededeće godine sam napunila trijes devetu i preudala sam se za 3.000 evra u Jagodinu. Sada pijem ”bromazepam, dijazepam, lorazepam, ksalol, sedabenz, zaksol..” i bistru vodu od Morave u pastisu, čekam penziju, kosa mi opada, i osećam se bolje – hvali se Mirjana K. iz Jagodine.

  Čime se leči Gospodar Dinkić?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *