njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. jun. 2021

Mladenci umesto benda angažovali TIDAL za svadbu

PARAĆIN, 11. jun 2021, (Njuz) –  Dvoje mladenaca iz Paraćina odlučilo je da za svoju svadbu ne angažuje bend, već su se pretplatili na muzički servis TIDAL sa kojeg će tokom slavlja puštati muziku.

Mladi par se odlučio na ovaj nesvakidašnji potez jer TIDAL, kako kažu, ima brojne prednosti u odnosu na običan bend.

– Prvo ne moraš ni sa kim da se dogovaraš oko plejliste nego je sam praviš. Tako ne može da ti se desi da kažeš ‘Oću jednu pesmu od Severine’, a bend odsvira blok Severine od 20 minuta! Isto tako sa TIDAL-om ne može da se desi da ne zna neku pesmu, pa da nabada nešto otprilike i da čita tekst sa papira. Zna da odsvira sve i to perfektno! – započinje priču mladoženja Milan Tanasković.

Prema njegovim rečima, mala mana je to što i kod TIDAL-a postoji mogućnost naručivanja pesama, to jest da neki gost traži da se nešto doda na plejlistu.

– Već vidim sestrića Žareta koji na svakih 15 minuta traži da mu se pusti nešto od Slejera ili teču Dragoslava koji preti da će dovesti trubački orkestar ako mu se ne pusti ‘Nije život jedna žena’, ali tako je to kad imaš TIDAL na svadbi, neke stvari moraš da prihvatiš. Ono što sigurno znamo je da sve može da dođe u obzir osim onoga ‘Lutko, ja sam rešen’ i vozić uz ‘Moji su drugovi’. Neke crvene linije u životu moraju da postoje – objasnio nam je Tanasković.

Njegova verenica Tamara Ristanović kaže da je prednost TIDAL-a i to što je dosta jeftiniji od benda.

– Uzmeš TIDAL za 450 dinara mesečno preko SBB-a umesto benda, koji okreni-obrni neće koštati manje od 1.500 evra za veče. Pritom bend čak ne svira ni celo veče, nego prave pauze i hvataju krivine kad god stignu. Kod TIDAL-a nema, on svira celo veče, za sve pare što bi se reklo. Ne moraš čak ni da mu obezbediš zaseban sto, hranu i piće. I ne može da se desi da se zagrejani kum zalepi za pevačicu, udvara joj se celo veče i pokušava da peva zajedno sa njom – objašnjava buduća mlada za Njuz.

Mladenci su na kraju konstatovali da će omogućiti gostima i da časte muziku, te da će moći da “zakite telefon ukoliko to baš žele”.

Nenad Milosavljević

  1. Sasa kaže:

    Dno dna, braćo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *