njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. jun. 2012

Mladić lajkovao sliku devojke sa kojom ne želi ništa da ima

Mladić odbija da poveruje da Fejsbuk služi samo za muvanje

NEGOTIN, 14. jun 2012, (Njuz) – Jovan M. student iz Negotina na svom Fejsbuk profilu dobio je poruku od poznanice Milane P. da je neozbiljan i „da takvog igrača u životu nije srela“.

Kako Njuz saznaje, povod Milanine ljutnje je taj što joj je Jovan lajkovao nekoliko slika na Fejsbuku, iako sa njom ne želi ništa da ima.

– Iznenadio sam se kada me je Milana pitala zbog čega joj lajkujem slike, a zatim me je obasula uvredama kada sam joj rekao da ne postoji neki konkretan razlog – rekao je Jovan – Tek sam od druga čuo da postoji neko pravilo da ako lajkuješ nekome sliku, to znači da ga muvaš. Ne mogu da verujem da ljudi gledaju samo slike onih koje muvaju, ispašće da im Fejsbuk služi samo za to.

Milana u izjavi nije krila svoju ogorčenost i smatra da je grubo izigrana.

– Shvatila sam da je Jovan jedan veliki blefer i igrač kakvog nema. Ne verujem da sa mnom neće ništa da ima, garant ga je blam da prizna. Lajkovao mi je sliku svega dan nakon što sam stavila status „Ljubi mi se“, a pre toga mi je lajkovao pesmu od Nevernih beba „Da ima nas“. Da ne pričam da sam na jednoj fotografiji koju je lajkovao na plaži. Ako vama to nisu jasni dokazi muvanja, ja onda ne znam šta su – izjavila je Milana.

Milanine drugarice je podržavaju i navode da će sve one izbrisati Jovana sa liste prijatelja jer „šta će im osoba koja Fejsbuk ne shvata ozbiljno“. Jovan dodaje da mu je žao što je došlo do ovog, kako kaže „smešnog nesporazuma“.

-Veliki sam esteta, a volim i detalje. Na jednoj slici mi se dopao pas pored kojeg stoji Milana. Nije da Milana nije lepa devojka, ali da želim nešto sa njom logičnije bi mi bilo da je pozovem na kafu – ističe Jovan.

On dodaje da je ceo ovaj slučaj ipak doneo nešto pozitivno, jer je konačno shvatio da je jedan kolega možda prestao da mu se javlja, zato što mu je lajkovao sliku na kojoj stoji pored motora i prokomentarisao: „Želim ovu zver“.

Jasmina Gavrilov

 1. Tkoma kaže:

  Neiskusan dečko.

 2. ariela kaže:

  tako se zali i moja drugarica, kaze stavio “like”al ne za moje “sike” vec za kupaci “nike!…zaprepascena sam kolika drskost…

 3. sotona kaže:

  mislim da su josh bolji oni likovi sa strane shto su lajkovali “eto svidela im se samo slika” kad se pravdaju momku/muzu dotichne

 4. Milojica kaže:

  Jovane siso!

 5. celtic kaže:

  Jovane, budi dobar i fin prema djevojčicama….
  A ti, Milana, lastiš u ruke i pravac Zabela….

 6. Bane kaže:

  E, moj Jovane… Nikako mi nije jasno kako si TI položio maturu sa ovakvim neznanjem…

 7. Balkanac kaže:

  Kako je to moglo da mu se desi

 8. arko kaže:

  Milana ne brini, nisi jedina. I Tomu su lajkovali, pa neće ništa imati.

 9. Sagacity kaže:

  ”Veliki sam esteta, a volim i detalje. Na jednoj slici mi se dopao pas pored kojeg stoji Milana.”
  Milana je opet umislila…sve je to zbog psa…

 10. šah matista kaže:

  ako su ti prčeni lajkovi toliko važni onda sam ja glavni perverznjak na fejzbuku.

  ROFL

  treba umesto ovih gej parada napraviti paradu protiv ozbiljnog shvaćanja fejzbuka

 11. marko kaže:

  to nikako nije smeo da uradi :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *