njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

11. dec. 2013

Mladić prijavio policiji nestanak svog dilera jer mu se ne javlja 48 sati

Momak kaže da mu se ovo nikada ranije nije desilo

LAZAREVAC, 11. decembar 2013, (Njuz) – Dragan M. (25) prijavio je lazarevačkoj policiji nestanak svog dilera Nikole S. zvanog Mazga (38) jer mu se već 48 sati ne javlja na telefon, saznaje Njuz.

Ovaj mladić kaže da od Nikole godinama kupuje sve vrste narkotika i da se prvi put dogodilo da mu se ne javi.

– Veoma sam zabrinut. Sa Nikolom imam odličnu saradnju. Ne javlja mi se ni na jedan broj, pa čak ni na onaj koji smo koristili za specijalne nabavke i krizne situacije. Poslao sam mu poruku na Fejsbuku na njegov lični profil, kao i na fan stranicu “Džoni Lerdi”, ali mi ni tu nije odgovorio. Čim mi je bilo sumnjivo, došao sam u policiju, ali su mi rekli da ipak mora da prođe neko vreme da bi se nečiji nestanak mogao prijaviti. Evo, prošlo je 48 sati kako nemam nikakav kontakt sa Nikolom prijavio sam njegov nestanak – kaže Dragan i dodaje da se nada da će konačno i policija reagovati.

On je apelovao na sve koji možda imaju neku informaciju o njegovom dileru da obaveste njega ili najbližu stanicu policije.

– Ni ja neću sedeti skrštenih ruku. Već danas ću napraviti plakate sa njegovom fotografijom koje ću polepiti i podeliti po Lazarevcu. Takođe ću iskoristiti i moć društvenih mreža. Napraviću na Fejsbuku stranicu “Tražimo Nikolu”. Nadam se da će sve to uroditi plodom – piča ovaj zabrinutu Lazarevčanin.

Na pitanje šta ako ne pronađe Nikolu, da li će preći kod nekog dugog dilera, Dragan kaže da u ovom trenutku o tome ne razmišlja.

– Zaista nije u redu da me to sada pitate. Očigledno je da vama nikada niko nije nestao i ne znate kako se osećam. U ovom trenutku je prioritet da pronađem svog dilera. O prelasku kod drugog ili nešto treće, otom potom – odgovara Dragan M.

Bane Grković

Inspiracija: The Onion

 1. himalajac kaže:

  sto se ne obrati MUP-u?
  oni su duzni da obezbede zamenu…

 2. aleksandar kaže:

  jbg, kad za osnovne zivotne potrebe nije isao kod
  autorizovanog dilera nego kod preprodavca….

 3. Ja sam kaže:

  Eno ga u Kamenici.
  Otisao na ubrzani kurs radi napretka u sluzbi.

 4. Aleksandar Hejter kaže:

  Нека се обрати Чеди или Биљани Србљановић, можда могу да му помогну да ”премости” док се дилер не врати.

 5. Zoran Mitrovic kaže:

  Digni ruke od Nikole, nego od sada kupuj od nekog od onih uhapsenih pa pustenih.Ima ih puno.A Nikola ce ti se sigurno javiti iz inostranstva gde je na vreme pobegao, upozoren da se sprema akcija “Grom”.

 6. Misantropicus kaže:

  Toliko se drogiras da je zaradio za casove klavira

 7. nisam bezobrazan kaže:

  O prelasku kod drugog dilera nema ni govora. Mi, narkomani i nasi dileri imamo casti, nismo mi , nedaj boze clanovi politickih partija, pa da prelecemo u stranku na vlasti iz “politickih uverenja”.

 8. Mickey kaže:

  El si divio u tvorza

 9. majstorcina kaže:

  Sha ti treba ‘tebra’?
  Nemam drogu, al’ za vutra mi se javi.

 10. OnajKojiSeUSveRazume kaže:

  Mislim da zakon kaze, da u slucaju vece nestasice, treba se obrati Republickim robnim rezervama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.