njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. nov. 2012

Mladić prihvatio frend rikvest nepoznate devojke a da prethodno nije pogledao njene slike

NOVI SAD, 18. novembar 2012, (Njuz) – Bojan Brabrnjak (22) prihvatio je frend rikvest na Fejsbuku od Dragane Jović (20) koju ne poznaje, a da uopšte prvo nije pogledao fotografije koje je ona okačila na svom profilu.

Ovaj događaj verovatno ne bi dospeo u javnost da u tom trenutku pred kompjuterom sa Bojanom nije bio njegov drug Stevan koji je čitav slučaj obelodanio.

– Hahaha, koji je kralj ovaj Bojan. Prihvatio je neku ribu na keca, ni sliku joj nije zvirnuo – napisao je na svom Fejsbuk profilu Stevan.

Stevan, kojeg je Njuz kontaktirao preko Fejsbuka, odgovrio je na molbu da nam da više informacija o ovom događaju i prosledi Bojanov kontakt.

– Ma kao i svaki dan blejali smo zajedno na Fejsu, a onda se zacrvenela ona opcija kada ti neko pošalje rikvest. Kada smo videli da je neka riba, pitao sam Bojana: “Ko ti je ova?”. Odgovorio mi je da pojma nema, na šta sam mu rekao “Daj da vidimo kakva je cicka i kakve su joj drugarice”. Međutim, on je samo kliknuo na confirm, a ja sam počeo da se valjam od smeha, ne verujući šta je uradio – napisao nam je Stevan.

U izjavi za Njuz, Bojan nije negirao ovaj događaj, a kao razlog zašto je to učinio naveo je da je tog dana već dosta dugo bio na Fejsu i da mu je već bilo dosta gledanja statusa i profila davojaka.

– Nije da prihvatam baš svaki frend rikvest koji mi neka devojka pošalje ali ovog puta se tako desilo. Posle sam joj gledao album sa slikama i nisam se pokajao. Simpatična je i ostavlja utisak ok devojke – rekao nam je Bojan.

Njuz je takođe preko Fejsbuka zamolio Draganu da prokomentariše čitav slučaj, ali do roka za objavljivanje ovog teksta nismo dobili odgovor.

Bane Grković

 1. ariela kaže:

  Jao jao zamalo fatalna greska… tako one “fackalice” jure momke po fejsbuku, namecu se,…majke cuvajte sinove…. u soku sam…ne znam ne znam prosto kako rucak da spremim….ne dao Bog nikome…

 2. snezana kaže:

  To je onaj sto deli komplimente posto smuva ribu.

  1. Ja sam kaže:

   Znaci, ipak je mozda vara.

 3. jasar kaže:

  A sta da je bila serijski ubica, ili ne daj boze neka sa malim grudima? Imao je Bojan srece pa je neka fina devojka, verovatno iz Finske.

 4. Ja sam kaže:

  Boze, samo da se ne zarazi, daleko bilo.

 5. Shumsky kaže:

  i najbolji su se tako bar jednom zayebali…….

 6. coa kaže:

  eto tako se virus popije i ovaj i onaj, al shtacesh mushkarci.E da sretan dan mushkaraca.

 7. coa kaže:

  Kakva ironija!Pa danas je i svetski dan toaleta?!Ove nas zene zajebu kad pozele.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *