nazad na vrh

Mladić priznao roditeljima da ne voli rusku salatu

Diskriminisani mladić ćeorganizovati Paradu neljubitelja ruske salate

PROKUPLJE, 5. januar 2018, (Njuz) – Mladi dizajner Z. S. (24) posvađao se sa roditeljima i bio prinuđen da napusti porodični dom nakon što im je tokom praznika priznao da ne voli rusku salatu.

Šokantno priznanje desilo se za novogodišnjom trpezom, kada su roditelji Z. S. više puta insistirali da uzme rusku salatu.

– Insistiranje je išlo dotle da su mi na kraju gotovo na silu sipali rusku salatu u tanjir, govoreći kako ne postoji niko normalan da ne voli rusku salatu. Tada sam izgubio strpljenje i rekao im da onda ja verovatno nisam normalan – započinje svoju dramatičnu ispovest mladić.

Prema njegovim rečima, za stolom je nastao tajac, a neprijatnu tišinu prekinuo je otac.

– “Tačno sam znao”, rekao je moj otac. Govorio je kako sam mu bio sumnjiv celog života, kako sam večito “mrljavio salatu po tanjiru”, ali se uprkos tome potajno nadao da sam normalan kao i sva druga deca – navodi Z. S.

Na pitanje kako se cela situacija završila, ovaj mladi dizajner kaže da roditelji nisu imali previše razumevanja za njega.

– Rekli su da bi lakše podneli da sam im rekao da sam gej i da za nekoga ko ne voli rusku salatu pod njihovim krovom nema mesta. Otac mi je rekao da mogu da ne volim rusku salatu, ali u svoja četiri zida, i da ne treba time da paradiram okolo jer to nije nešto “što je za ponos” – ispričao je Z. S. za Njuz.

On je takođe najavio da će ove ili najkasnije sledeće godine organizovati “Paradu neljubitelja ruske salate”, koja bi trebalo da okupi sve one koji su zbog pritiska okoline godinama morali da jedu salatu koju ne vole samo zato da ih bližnji ne bi diskriminisali jer su drugačiji.

Nenad Milosavljević

 1. Još kad su mu rekli, da pre nego što ode, mora i tursku kafu da posrče – pomislio je da je jedini spas u samoubistvu, ili da zauvek napusti roditeljsku kuću!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Tačno sam znao – peder. Ili da se kulturnije izrazim – pripadnik LGBT populacije.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Ponosno paradiram u svoja 4 zida

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. 100% je ili strani placenik ili zuta olos, a mozda radi na N1 americkoj TV.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Наркоман сигурно, због губитка апетита :)

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Sve je dobro ljudi dok Ruska salata ne prizna da ne voli Mladića!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix