Boris bi voleo da u toalet ide dva, maksimum dva i po puta dnevno
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

24. jul. 2018

Mladić sa slabom bešikom nada se da će jednog dana novu naslediti od Vučića

BEOGRAD, 24. jul 2018, (Njuz) – Boris Milanović (27) iz Gornjeg Milanovca, koji tvrdi da ima slabu bešiku, nada se da će jednog dana novu naslediti baš od predsednika Vučića, saznaje Njuz.

Ovaj student FON-a koji trenutno živi u Beogradu kaže kako je zbog čestih odlazaka u toalet već počeo da razmišlja o transplantaciji bešike.

– Zbog svojih problema sa bešikom obradovala me je vest da bi uskoro gotovo svi građani Srbije mogli postati donori organa. Nadam se da će doći vreme kada ću moći da biram svog donora, a iskreno najviše bih voleo da mi bešiku pokloni upravo predsednik Vučić, za koga čujem da se, pored svoje donorske kartice, ponosi i svojom izdržljivom bešikom – kaže Boris koji je razgovor nakratko morao da prekine zbog odlaska u toalet.

– Da me ne razumete pogrešno, predsedniku želim dug život, vidim da je dobrog zdravlja, a ni meni nije nešto hitno, tako da jednog dana, ko zna. Ali, zamislite samo koliko bi moj život postao kvalitetniji kada bih dobio predsednikovu bešiku. U WC bih išao dvaput, maksimum dva i po puta dnevno – objašnjava Boris koga smo sačekali da se vrati iz još jedne posete toaletu.

– Jedino što me plaši su priče da se čovek sa novim organom promeni i da počne da poprima osobine svog donora. Nadam se da neću početi da ustajem pre svih građana, da čitam šta sve ljudi pišu o meni, da zakazujem vanredne porodične sednice i da neće sav teret mog okruženja pasti na mene. Bilo kako bilo, uvek ću moći referendumom da nateram ljude iz svog okruženja da prihvate da za sve čudne odluke nisam kriv ja već moj donor – zaključio je ovaj mladić koji nije stigao da nas isprati jer je žurio u toalet.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Znaci…i posle vucica vuciceva besika.

  1. Радојица kaže:

   Тако је! И после Тита – **** !

 2. Мирко kaže:

  И ја се надам. И то врло брзо.

 3. svejk kaže:

  Trebalo bi zabraniti političarima da doniraju organe, jer bi dobitnici tih bolesnih organa skratili dužinu svog života posle presađivanja.

 4. scoby kaže:

  Pelena je bolje rešenje…

 5. frka kaže:

  Kako sam cuo da nosa ima u neogranicenim kolicinama i svaki clan ce dobiti po komad
  za pelcar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *