Momak smatra da je 12 termina uvlačenja stomaka sasvim dovoljno za leto
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

01. aug. 2016

Mladić uplatio 12 termina vežbi za uvlačenje stomaka

BEOGRAD, 1. avgust 2016, (Njuz) – Jovan Mitrović, tridesetdvogodišnji momak iz Beograda, odlučan je u nameri da ove godine na more ode sa dobrom figurom, zbog čega je iznajmio privatnog trenera koji ga uči kako se pravilno uvlači stomak.

On je uplatio 12 termina vežbi što je, po njegovom mišljenju, više nego dovoljno za postizanje željenih rezultata.

-Bez ikakve dileme, muškarac bez stomaka, na plaži, izgleda mnogo lepše i privlačnije – kaže Jovan – Svestan sam svojih nedostataka, moram priznati i da sam malo navukao komplekse zbog stomaka na kome se jasno vidi nataloženo salo. Ipak, suočio sam se njima i spreman sam da radim na sebi kako bih ovo letovanje proveo potpuno opušten i, ko zna, možda našao devojku. Na vreme sam počeo sa vežbanjem, radim sa trenerom koji ima dosta iskustva. Zahvaljujući njegovim savetima već sam uspeo da ispravim neke greške koje sam ranije činio prilikom uvlačenja stomaka. Svim muškarcima koji imaju isti problem bih preporučio da pođu mojim stopama i tako se oslobode nesigurnosti koju višak kilograma nosi sa sobom – poručuje on.

Njegov trener Ranko kaže da većina muškaraca greši prilikom uvlačenja stomaka i da je poznavanje pravilne tehnike neophodan uslov za uspeh.

-Dosta muškaraca očekuje rezultate preko noći, a to je nemoguće. Da bi vaš stomak izgledao ravno i zategnuto potrebno je uložiti dosta truda i upornosti. Iza mene je dugogodišnje iskustvo, predajem sistem vežbi koji sam lično razvio tokom letovanja i zato svojim učenicima mogu da garantujem uspeh – tvrdi ovaj eminentni stručnjak.

On ističe da primena njegovog metoda isključuje sve negativne efekte uvlačenja stomaka i da oni koji prođu ceo kurs mogu da letuju bez ikakvog blama i, pri tom, dišu punim plućima.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Jadni momak, mogao je sačekati još par dana, da se predstavi nova vlada i njen reformski program. Cela Srbija će dobiti super zategnute stomake, bez ikakve pomoći dodatnih trenera! A sredstava za plaćanje svejedno neće biti!

 2. Ja sam kaže:

  Bacas pare Jovane.
  Sve dok, uz opusten stomak, postoji direktna, vizualna komunikacija izmedju gornje glave i glave sa ,,fantomkom”, stomak ti moze biti samo izgovor za tvoju nesposobnos, a ne uzrok.
  Zato, baci ,,onu stvar” iz ruku a uzmi stvari u svoje ruke i guraj.

  1. Ja sam kaže:

   Je li ovo na fotofrafiji nesa iz Beograda preduboko zas'o vucicu?
   P.S.
   acu poznadoh po cenzurisanoj pizami.

 3. Рубљов kaže:

  Зар није једноставније имати “пилеће груди” које би одвукле пажњу са стомака – бојлера…Срећници имају упечатљиву славину на бојлеру, али то су већ случајеви на нивоу инцидента…
  Рубљов “инцидент”

 4. voya montoya kaže:

  Odakle mu bre pivski stomak,dok mi pasemo blitvu i rukolu…

 5. Sasa kaže:

  Jel na slici Zoran Babic?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *