nazad na vrh

Mobilni operater nudi paket od 6000 minuta da zovete nekog da vam prepričava šta ima na internetu

Zvanje telefonom da bi se saznalo šta ima na internetu sledeća velika stvar u svetu tehnologije

BEOGRAD, 24. oktobar 2017, (Njuz) – Nova ponuda jednog mobilnog operatera obradovaće sve njihove korisnike jer će sada sa dodatnih 6000 minuta u mreži moći da zovu nekoga da bi im prepričavao šta se događa na internetu.

Iz kompanije kažu da su se odlučili na ovaj potez kako bi izašli u susret svim korisnicima “koji žele više interneta”.

– 6000 minuta svakog meseca je i više nego dovoljno da svaki korisnik ovog paketa u bilo koje doba dana ili noći može da pozove svoje prijatelje i da od njih sazna šta je ko okačio na internet. Ovaj paket je toliko veliki da oni mogu da mu prepričaju i šta su drugi napisali ili okačili na korisnikovim omiljenim sajtovima, kaže se u saopštenju kompanije.

Stručnjaci se slažu da je zvanje telefonom kako bi se saznalo šta ima na internetu sledeća velika stvar u svetu tehnologije, ali dodaju da ne treba zapostaviti važnost i drugih načina komunikacije.

– Voleo bih da vidim da neki operater ponudi beskonačan broj SMS poruka, jer neki put, na primer, neko ne može da se javi jer je na sastanku a vi baš morate da hitno saznate šta ima na internetu. U tom slučaju dobro je imati SMS kako bi ta osoba mogla za vreme sastanka da pogleda šta ima na internetu, i javi vam SMS-om, smatra Zoran Modli, naš poznati ekspert i pionir na polju komunikacija.

Kako se nezvanično saznaje, ovaj operater je u svoju ponudu uključio i besplatan razgovor o tome šta ima na internetu sa prijateljima bez telefona, “ako se nalazite dovoljno blizu njih da mogu da vas čuju.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ja bih operateru dao ideju da nam reši misteriju gde nestaju lajkovi koje šaljemo ili primamo i postaju nevidljivi ili da nam objasni skrivene opasnosti ove stelt tehnologije i da se manemo tastature na vreme.

  2. Mobilni telefoni su naterali nasu decu da, buljeci u njih, saviju kicmu i tako ih pripremili na zivot u acinoj Srbiji.

  3. Pošto je Beograd već okićen, operateri bi mogli da uvedu i novogodišnji paket za nove korisnike i turiste.

  4. Samo da obaveštenja ne budu mnono smešna.Ja sam ozbiljna baraba!

  5. hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha…pravi text

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix