Zvanje telefonom da bi se saznalo šta ima na internetu sledeća velika stvar u svetu tehnologije
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

24. okt. 2017

Mobilni operater nudi paket od 6000 minuta da zovete nekog da vam prepričava šta ima na internetu

BEOGRAD, 24. oktobar 2017, (Njuz) – Nova ponuda jednog mobilnog operatera obradovaće sve njihove korisnike jer će sada sa dodatnih 6000 minuta u mreži moći da zovu nekoga da bi im prepričavao šta se događa na internetu.

Iz kompanije kažu da su se odlučili na ovaj potez kako bi izašli u susret svim korisnicima “koji žele više interneta”.

– 6000 minuta svakog meseca je i više nego dovoljno da svaki korisnik ovog paketa u bilo koje doba dana ili noći može da pozove svoje prijatelje i da od njih sazna šta je ko okačio na internet. Ovaj paket je toliko veliki da oni mogu da mu prepričaju i šta su drugi napisali ili okačili na korisnikovim omiljenim sajtovima, kaže se u saopštenju kompanije.

Stručnjaci se slažu da je zvanje telefonom kako bi se saznalo šta ima na internetu sledeća velika stvar u svetu tehnologije, ali dodaju da ne treba zapostaviti važnost i drugih načina komunikacije.

– Voleo bih da vidim da neki operater ponudi beskonačan broj SMS poruka, jer neki put, na primer, neko ne može da se javi jer je na sastanku a vi baš morate da hitno saznate šta ima na internetu. U tom slučaju dobro je imati SMS kako bi ta osoba mogla za vreme sastanka da pogleda šta ima na internetu, i javi vam SMS-om, smatra Zoran Modli, naš poznati ekspert i pionir na polju komunikacija.

Kako se nezvanično saznaje, ovaj operater je u svoju ponudu uključio i besplatan razgovor o tome šta ima na internetu sa prijateljima bez telefona, “ako se nalazite dovoljno blizu njih da mogu da vas čuju.”

Viktor Marković

 1. strani izdajnik kaže:

  Ja bih operateru dao ideju da nam reši misteriju gde nestaju lajkovi koje šaljemo ili primamo i postaju nevidljivi ili da nam objasni skrivene opasnosti ove stelt tehnologije i da se manemo tastature na vreme.

 2. Ja sam kaže:

  Mobilni telefoni su naterali nasu decu da, buljeci u njih, saviju kicmu i tako ih pripremili na zivot u acinoj Srbiji.

 3. Stonex kaže:

  Pošto je Beograd već okićen, operateri bi mogli da uvedu i novogodišnji paket za nove korisnike i turiste.

 4. Vlada72 kaže:

  Samo da obaveštenja ne budu mnono smešna.Ja sam ozbiljna baraba!

 5. Ognjen kaže:

  hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha…pravi text

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *