nazad na vrh

Momak koji je napravio kafu 3 u 1 počeo da se predstavlja kao triatlonac

BEOGRAD, 09. decembar 2020, (Njuz) – Dejan Živković, student iz Beograda, nakon što je prošle nedelje po prvi put uspešno napravio Jacobs 3 u 1, počeo je celom svom društvu da se predstavlja kao triatlonac, saznaje Njuz.

On kaže da je dugo sumnjao da će ikada uspeti da izvede ovakav nadljudski podvig, ali da se poslednjih meseci zainatio i da rezultat na kraju nije izostao.

– Nikada nisam bio neki talenat za pravljenje kafe. Tri puta sam uspeo da uništim džezvu, jednom sam skoro upropastio šporet, a dva puta sam morao da krečim zid u kuhinji. Mnogi su mi govorili da odustanem, da očigledno to nije za mene i da treba da se oprobam u nekim drugim disciplinama, poput pravljenja čaja – otkriva Dejan i dodaje da je tada u njemu proradio prkos, zbog čega se zainatio da ostvari svoj cilj.

– Kupio sam Jacobs kafu 3 u 1, ali nisam odmah probao da je napravim, već sam se strpljivo pripremao nekoliko dana. Gledao sam neke YouTube tutorijale, čitao sam blogove, kao i savete na forumima o pravljenju kafe 3 u 1, i u nekom trenutku sam pomislio da je došao i taj dan – nastavlja Dejan svoju ispovest.

– Otvorio sam kesicu i prosuo je u šolju. Duboko sam udahnuo i pažljivo sam taj sadržaj prelio tolom vodom. U jednom momentu je krenula da mi drhti ruka, pomislio sam da neću uspeti da završim i da je možda pametnije da odustanem i bolje se spremim, ali sam, srećom, bio sam uporan i sručio sam ostatak vode iz džezve – kaže Dejan i dodaje da je momentalno na Fesbuku i Instagramu promenio ime i da se sada zove Dejan Triatlonac Živković.

– Mnogi mi pišu, pitaju me za savete, žele da znaju koliko je vremena potrebno da čovek postane triatlonac, koliko se moj život od tada promenio i svakome od njih samo poručim da je najvažnije verovati u sebe i rezultat neće izostati. Jer, triatlon je duga i zahtevna disciplina, treba otići do prodavnice, pronaći raf sa kafom, čekati red na kasi, oprati džezvu, zagrejati vodu, ima tu možda još nekih koraka i da je lako nije, ali sve žrtve i odricanja se zaborave već nakon prvog gutljaja kafe – zaključuje naš sagovornik.

 

Redakcija Njuza

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix