njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

29. jun. 2013

Momak konačno uspeo da razlikuje obrvice i trepave

Momak se nada da će uspeti da shvati i razliku između pedikira i manikira

BEOGRAD, 28. jun 2013. (Njuz) – Siniša Mitrović, pravnik iz Beograda, konačno je uspeo da shvati razliku između obrvica i trepava i nada se da će njegova devojka konačno prestati da se šali na njegov račun jer do sada nije mogao da shvati razliku između ova dva.

– Od kada je moja devojka Sanja ukapirala razliku između bicepsa i tricepsa, nije prestajala da me zeza zbog toga što ja i dalje nisam shvatao šta su obrvice, a šta trepave. Nije pomagalo ni to što me je terala da je gledam dok stavlja maskaru ili dok čupa trepavice. Jednostavno nisam uspeo da zapamtim šta je šta – iskren je Siniša.

On otkriva da se čak i osećao pomalo glupo zbog svega i da svoju muku nije mogao da podeli čak ni sa najboljim prijateljem.

– Strašno mi je bilo jer sam bio svestan da će moje neznanje osuditi čak i moj najbolji prijatelj Ivan. On mi je jednom prilikom rekao kako će kasniti na pivo jer vozi devojku na pedikir. Kad sam ga pitao šta mu je to, veoma se začudio i rekao da je potpuno normalno da muškarac i sam ide na pedikir, a ako ne želi da ide, onda bar da zna šta je pedikir, a šta manikir – dodao je Siniša.

Svojoj devojci Sanji je zahvalan jer je juče u kozmetičkom salonu stavila veštačke obrvice, pa je Siniša, uočivši razliku, konačno uspeo da shvati šta su trepave, a šta obrvice. On ipak ostaje pri stavu da muškarci ne moraju da znaju o lepoti toliko koliko i žene i dodaje da mu je sad još čudnije što čak i neki muškarci čupaju obrvice jer veruje da ih sigurno strašno bole kapci dok to rade.

Jasmina Gavrilov

 1. Kontraš kaže:

  Dobro mu je krenulo ali milim da nikada neće naućiti razliku izmedju feniranja i sušenja kose!

  1. Miloš kaže:

   A razlika postoji? : )

  2. Пеки д џем kaže:

   Постоји разлика између фенирања и сушења косе?

   1. Никола kaže:

    Па, фенирање је само један од начина сушења косе.

 2. Tagore kaže:

  Od sutra, već sjutra počinje brijanje na suvo:
  http://files.newsnetz.ch/bildlegende/107612/1340346_pic_970x641.jpg
  Preko dva ”milijuna” mladih ‘Rvatica će moći ličnim karticama turistički doći na srpskim plažama da troše lipe i kune i da se ”liječe” od obeznog celulita.

  Srbija se čestitala na uspehu austrougarske imperije i otuđila Gavrila iz svojih bosanskih redova.
  ”Sada predstoji formiranje 35 timova za svaku oblast pojedinačno i jednog centralnog tima” – za uvoz mladih turistkinja iz Krajine sa hrvatskim ličnim karticama ili bez identiteta u našu lepu Srbiju.

  Svaki pojedinačni tim od oko hiljadu državnih stručnjaka i više hiljada savetnika će biti spojen u još većem centralnom timu od više stotina hiljada neutralnih građana i na taj način tokom sledećih pet, deset ili dvadeset godina nadgledati naše buduće južne i severne granice. Višak turista će našim udobnim železnicama biti vraćen preko pruge da čeka srpsko ”zeleno svetlo”.

 3. Ovo je ili izmišljeni članak ili s tim čovekom nešto nije u redu, pa jednostavno je, trepavicama se trepće i samo na osnovu toga je mogao da shvati šta je šta.

  Zar je on mislio da se sa obrvama trepće? Užas, a glupost o čupanju trepavica je bolesna, pa svaka žena želi da ih ima što više i da su što duže!

  Mislim da u srpskom jeziku ne postoji pedikir i manikir, već pedikura i manikura!

  1. trsa kaže:

   Au bre decko nisi skontao salu uopste! Pise obrvice i trepave citaj malo

 4. nelle kaže:

  Bila bi fora da je ovo musakarac napisao…

  1. Voja kaže:

   To je vec naucna fantastika

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *