njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. mar. 2012

Momak nema dovoljno novca da ode kod psihijatra da mu priča o svojim novčanim problemima

...

NOVI SAD, 28. mart 2012, (Njuz) – Student ekonomskog fakulteta Filip Ristić (24), požalio se prijateljima i komšijama kako nema dovoljno novca da ode kod psihijatra i priča o svojim novčanim problemima.

Mladić koji je poslednji novac dao da plati ratu za faklutet i prijavi ispite, osetio je da dobija napade anksioznosti i odlučio je da ode i popriča sa profesionalcem, za čije usluge se ispostavilo da nema dovoljno novca.

– Kada sam došao kod stručnjaka u kancelariju i krenuo da mu pričam šta me muči, on me je odmah prekinuo i rekao mi je koliko sat kod njega košta. Da imam novac za psihijatra, ne bih ga trošio na profesionalca kome bih govorio da nemam novac – rekao je ovaj student.

Filip je dodao da ga je ovaj slučaj podsetio na prošlo leto kada je za jedan vikend bankrotirao, jer se vozio taksijem zbog nedostatka novca za benzin.

Goran Mirković

 1. Gordex kaže:

  Nek ode na Tviter, tamo je besplatno :)

 2. Arsa kaže:

  Реченица ”Da imam novac za psihijatra, ne bih ga trošio na profesionalca kome bih govorio da nemam novac” је драгуљ прозног стваралаштва и тестова за пријем у ”Менсу” :-) Заиста сјајно :-)

 3. mamamimi kaže:

  Pa nek ode za početak kod ovih iz prethodnih vesti, pa nek se učlani u neku stranku koja će ga kandidovati za odbornika kao ovaj momčić sa linka: http://www.youtube.com/watch?v=4DxImOoslO8
  Onda će ga stranka ugiltati u komisiju za formiranje liste čekanja za strane investitore i Bog te veselio. E tada će imati pare za psihijatra!

  1. Ksenija kaže:

   Siroti decko. Pa zar mu niko nije odstampao ovaj vodic – http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=13482&sid=187bc8a6c8a4703aa4704c10024500e8

   da se ne blamira pred kamerama. Mada, mozda ne bi mogao da cita dok daje intervju, a tesko ce da zapamti.

 4. celtic kaže:

  Pravda za profesionalce koji uzimaju novac, dole besplatna pomoć i savjeti!

 5. ariela kaže:

  Pa sta ako ima napade anksioznosti?…u ovo vreme to je normalna pojava…A mozes i sam od toga da se izlecis…uzmes knjigu “Primalni krik”…i na kraju dreknes ..mamaaaaaaaaaaaaaaa…i izlecen si…tako pise…Eto malo komicno da to objasnim…zdravije je nego slusati psihijatra u stilu sta si sanjao…kakav je tata bio prema tebi i sl…i sve to ti kasnije jos i naplati…lopovi bre…

 6. ariela kaže:

  evo sve mi psihijatri udaraju minuse sto im odbijam pacijente…ne sme covek sa njima da se nasali…odmah ti nesto fali..

 7. Aleksa kaže:

  Ima toliko knjiga za samopomoc, nek uzme i neka cita. Moze da mu bude od koristi, a jeftinije je od svakog psihijatra.

 8. snezana kaže:

  a i da imam odakle mi

 9. Tetka kaže:

  Е, па не може и да студира и да има паре!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *