njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

16. jul. 2014

Momak ni posle deset dana u teretani ne izgleda savršeno za more

...

BEOGRAD, 16. jul 2014, (Njuz) – Radomir Ignjatović (22), student iz Beograda, ide u teretanu već deset dana, ali i pored toga još nema savršen izgled za more, saznaje Njuz.

Ovaj mladić napominje da je tokom proteklih deset dana išao u teretanu skoro svakodnevno, ali da i dalje ne izgleda onako kako je zamislio kada je plaćao članarinu.

– Kada sam odlučio da sa drugarima krajem jula odem na Krf, bilo mi je jasno da nisam baš u najboljoj formi i da moram da krenem da treniram. Ipak, koliko god da sam vežbao proteklih dana, još uvek ne izgledam kao ljudi čije su slike oblepljene u teretani – žali se Radomir, koji napominje da je više puta pitao intruktora da li pravilno radi vežbe jer ne vidi neki veći napredak, ali ga je ovaj uveravao da nigde ne greši.

Radomir kaže da je olakšavajuća okolnost što na more ide tek za deset dana i da je uveren da će do radikalnog napretka doći tokom sledeće nedelje.

– Mnogi koji se bave ovim sportom kažu da je potrebno neko vreme da se vidi promena, tako da je možda logično da do nje dođe tek posle dve nedelje – kaže ovaj student I dodaje da sad počinje da se malo kaje što ipak nije uplatio letovanje za prvu nedelju avgusta.

Marko Dražić

 1. gornjak kaže:

  Lipicaneri su ziljave p—ke u muskom rodu.

 2. celtic kaže:

  Radomire, počni odmah da radiš noge, jer one moraju biti jake kad dođe vrijeme da bježiš iz zemlje. Iskreno, tvoj Celtic.

 3. aleksandar kaže:

  Idi da beres pomorandze. Zabole te kako izgledas!

 4. MRVOjed kaže:

  Nesto mi je tu sumnjivo. Evo i ja vec mesec dana jedem cips a ne igram k'o Mesi!

 5. Svetislav kaže:

  Jadoće naKrf?! Nevučega nostalgija u CrnuGoru? Nebojse junačino! Vođe su đevojke emancipovane, nepadaju namišiće. Akotije buđelar zdrav i eurotičan, nijesi gubitnik. Tvojaje glavnauloga uromantičnu komediju!

  1. Svetislav kaže:

   Ovde sam očekivao odnos 40:60. U svim dvosmislenim komentarima teško je pogoditi krajnji rezultat. Ali, kao što već jednom rekoh, ovo nije kladionica.

 6. Kontaš kaže:

  Samo nastavi da treniras, ali nemoj koristiti steroide, tipa proteine neke, lako se covek navuce i na neke teze droge popt krek-kreatina i krokodila.

  SAMO PRIRODNO BRE

 7. Sima Kosmos kaže:

  Јел’ пробао да дигне 120 кг из бенча?

 8. Orbita kaže:

  @Kontaš : Nemoj ni ti slucajno nikakvo meso jesti jer unutra ima puno tih nekakvih proteina,pogotovo belo meso,ni slucajno nemoj takve droge konzumirati!
  Retard…….

 9. DonJon kaže:

  Ma trazi im da ti vrate pare ovi iz teretane…….neko te je zesce zajebo!

  Rezultati se vide vec posle 2 dana a i manje….samo ako si uporan pa vezbas i nocu.
  Zajebi spavanje……spavaces ne moru!

 10. Gagi kaže:

  Ma udri samo starosrpski način: prsa i bicepsi, stomak ionako nije bitan, a vjerovatno gubiš sada vrijeme na trbušnjake pa zato nema rezultata.

 11. Tagore kaže:

  I tako junački udarim ti ja na tegove, ali jedan teg se otkači i slomi mi stopalo leve noge. Samo 60 dana u gipsu do kolena, nakon čega od istih tegova zaradih tri hernije na kičmenim pršljenima L3 L4 S5.
  Sav srećan popijem samo jednu bocu dobre italijanske ”grappe” od koje mi je nastradala žučna kesica, ali tokom operacije otkivena je i jedna trbušna hernija.
  Od tri promašenih operacija kičme narasla mi je i grba ”za more”.

  Svi hirurzi sa gej parade i sve mlade anesteziskinje orijentisane istom društvu su su ostali zaljubljeni po uviđaju mojih sreća.
  – ”About young lovers who kiss each other publicly and shock self-righteous people”…

 12. Sinisa kaže:

  Radomire, crni Radomire…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *