Sve više devojaka se odlučuje da bude iskrena i da prizna da im je veličina 4G mreže kod momaka ipak bitna
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

13. apr. 2017

Momak se pohvalio devojci da ima najveći 4G

BEOGRAD, 13. April 2017, (Njuz) – Sve više devojaka se odlučuje da bude iskrena i da prizna da im je veličina 4G mreže kod momaka ipak bitna. To potvrđuje i događaj koji se desio na jednoj žurci, kada je student Miroslav Đurić (24) uspeo da osvoji devojku koja mu se dopala tako što se pohvalio se da ima najveći 4G od svih momaka u klubu.

– Iako devojke uglavnom ne vole da priznaju da im je bitno koliki je nekom mobilni internet, svi znaju da to i nije baš tačno. Žene vole veliki 4G, a moj pokriva 78,2 odsto teritorije Srbije – izjavio je Đurić za Njuz.

Vest o ovom događaju izazvala je različite komentare na društvenim mrežama, gde jedan deo čitalaca ne gleda blagonaklono na ljude sa velikim 4G.

– Danas više nema romantike, nema više beskrajnih dopisivanja SMS-ovima, slanje golišavih MMS-ova. Nema više onog slatkog iščekivanja da po nekoliko minuta čekaš da ti se otvore mejl ili slika. Sve se pretvorilo u instant muvanje po najvećim brzinama. Danas odmah vidiš da li je neko primio poruku, da li ju je pročitao. Nema više nikakve neizvesnosti u vremenu u kome se dečkova slika na Vajberu otvori za nekoliko milisekundi. Lik dođe, izvadi telefon na sto, kaže “Vidi koliki mi je 4G” i to je to. Meni je to malo tužno – napisala je jedna komentatorka ove vesti.

Ima, međutim, i korisnika koji su oduševljeni ovim potezom.

– Ovo je najbolji start još od startova Dragana Mićanovića u “Lajanju na zvezde”! Kada želimo da osvojimo nekoga, naravno da ćemo istaći sve adute koje imamo. Neko istakne pamet, neko lepotu, neko auto, a neko veliki 4G. Sve više devojka otvoreno kaže da vole kad neko ima veći obim dostupnosti i brzinu. Iskreno, ja sam kod drugog operatera i imam mnogo manji 4G nego dotični gospodin, nikad ne bih devojci mogao da ponudim recimo igranje onlajn igara ili gledanje HD videa. Prinuđen sam da improvizujem raznim pomagalima, na primer stavljam foliju na telefon da pojačam signal. Mada, nije to to – poručio jedan od internet komentatora.

Nenad Milosavljević

 1. Davor kaže:

  Kako su se vremena promenila . Pre 1000 godina se momak hvalio devojci kakvo je njegovo g…o veliko .

 2. Ja sam kaže:

  Slinavi nesa:
  -Acin je najveci. Domet mu je do jaja.

 3. zivorad stankovic kaže:

  Jel to 4G,nesto u vezi migova 29?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *