nazad na vrh

Momak se pohvalio devojci da ima najveći 4G

pixabay.com
Sve više devojaka se odlučuje da bude iskrena i da prizna da im je veličina 4G mreže kod momaka ipak bitnaFOTO: pixabay.com

BEOGRAD, 13. April 2017, (Njuz) – Sve više devojaka se odlučuje da bude iskrena i da prizna da im je veličina 4G mreže kod momaka ipak bitna. To potvrđuje i događaj koji se desio na jednoj žurci, kada je student Miroslav Đurić (24) uspeo da osvoji devojku koja mu se dopala tako što se pohvalio se da ima najveći 4G od svih momaka u klubu.

– Iako devojke uglavnom ne vole da priznaju da im je bitno koliki je nekom mobilni internet, svi znaju da to i nije baš tačno. Žene vole veliki 4G, a moj pokriva 78,2 odsto teritorije Srbije – izjavio je Đurić za Njuz.

Vest o ovom događaju izazvala je različite komentare na društvenim mrežama, gde jedan deo čitalaca ne gleda blagonaklono na ljude sa velikim 4G.

– Danas više nema romantike, nema više beskrajnih dopisivanja SMS-ovima, slanje golišavih MMS-ova. Nema više onog slatkog iščekivanja da po nekoliko minuta čekaš da ti se otvore mejl ili slika. Sve se pretvorilo u instant muvanje po najvećim brzinama. Danas odmah vidiš da li je neko primio poruku, da li ju je pročitao. Nema više nikakve neizvesnosti u vremenu u kome se dečkova slika na Vajberu otvori za nekoliko milisekundi. Lik dođe, izvadi telefon na sto, kaže “Vidi koliki mi je 4G” i to je to. Meni je to malo tužno – napisala je jedna komentatorka ove vesti.

Ima, međutim, i korisnika koji su oduševljeni ovim potezom.

– Ovo je najbolji start još od startova Dragana Mićanovića u “Lajanju na zvezde”! Kada želimo da osvojimo nekoga, naravno da ćemo istaći sve adute koje imamo. Neko istakne pamet, neko lepotu, neko auto, a neko veliki 4G. Sve više devojka otvoreno kaže da vole kad neko ima veći obim dostupnosti i brzinu. Iskreno, ja sam kod drugog operatera i imam mnogo manji 4G nego dotični gospodin, nikad ne bih devojci mogao da ponudim recimo igranje onlajn igara ili gledanje HD videa. Prinuđen sam da improvizujem raznim pomagalima, na primer stavljam foliju na telefon da pojačam signal. Mada, nije to to – poručio jedan od internet komentatora.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kako su se vremena promenila . Pre 1000 godina se momak hvalio devojci kakvo je njegovo g…o veliko .

  2. Slinavi nesa:
    -Acin je najveci. Domet mu je do jaja.

  3. Jel to 4G,nesto u vezi migova 29?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix