njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

18. sep. 2018

Momak upisao salsu da bi naučio da igra salsu

BEOGRAD, 18. septembar 2018, (Njuz) – Darko Canić iz Beograda krenuo je prošle nedelje na časove salse, jer mu je želja da nauči ovaj “divni latinoamerički ples”, saznaje Njuz.

On kaže da nema najbolji osećaj za ritam i da mu je već godinama želja da savlada neke plesne pokrete.

– Nije mi uopšte bilo lako na prvom času, teže je nego što sam mislio, uspeo sam da pošteno izgazim plesnu partnerku. Kad sam posle časa pogledao telefon, video sam nekoliko poruka od mojih drugara – kaže Darko i napominje da nije imao predstavu da i njegove drugove toliko zanima salsa.

– Nekoliko njih me je pitalo kako je bilo, ali je većina poslala poruku “kakve su”, a dobio sam i jednu poruku “jel ima svrhe i ja da dođem”, pa sam ih pitao na šta tačno misle. Ubrzo sam shvatio da uopšte ne misle na salsu, već na to kakve su devojke koje idu na časove – kaže naš sagovornik, kojeg su njegov prijatelji dosta razočarali.

– Posle razgovora sa nekolikocinom mojih drugara, popričao sam i sa ostalim muškarcima na salsi i shvatio da niko od njih nije zaniteresovan za časove. Jedan mi je rekao da mu je ovo četvrta škola salse i da je bolja od svih prethodnih, ali da i dalje ne zna osnovne pokrete – izjavio je ovaj momak i napomenuo da je poslednji put bio ovako šokiran kada je prošle godine jedan njegov drugar pravio momačko veče, tokom kog su otišli u striptiz bar, ali ne da bi, kako je on očekivao, uživali u “umetnosti gracioznih pokreta oko šipke”.

Marko Dražić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *