nazad na vrh

Momku nije jasno kako je dobio koronu kad je bio na matine žurci

BEOGRAD, 24. jul 2020, (Njuz) – Stefan Mijušković iz Beograda saznao je danas da je pozitivan na Covid 19, što ga je veoma iznenadilo, jer je poslednjih nedelja izlazio isključivo na matine žurke.

Kako saznaje Njuz, ovaj mladić se striktno pridržavao svih preporuka i nikada nije ostajao u gradu posle 23 časa.

– Vrlo sam neprijatno iznenađen ovim saznanjem, jer sam bio ubeđen da korona ne može da se dobije pre 23 časa. Čak nisam ostajao ni do fajronta na matine žurkama, već bih oko 22:30 polako krenuo ka izlazu, mislio sam, što je sigurno, sigurno je – kaže ovaj momak.

On dodaje da se pridržavao i preporuke da ne bude više od deset ljudi za jednim barskim stolom na splavu.

– Ovaj virus je zaista nepredvidiv i izgleda da napada i ljude na matine žurkama, ma koliko to nevervatno zvučalo – kaže ovaj mladić i predlaže da se ove žurke pomere i da se održavaju od 12 do 18 časova, jer tada definitivno nema šanse da bi neko mogao da se razboli.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. U Srbiji trenutno ima bar 2000 lekara koji mogu da mu daju tačan odgovor na njegovo pitanje!

  2. Koje ste vi prodane pi cki ce. Dobro vas je AV ocerupao. Bolje da se sami ukinete nego da mu se uvlacite.

  3. Matine zurke dozvoliti iskljucivo od 3 do 7 sabahajle, pa da vidim tada tu izlaznost…!! Koga nahvataju , van tog perioda , po hitnom postupku uputiti na okopavanje trave u poljoprivrednim usevima ( kukuruz , soja , suncokret, vinogradi… )…Molim Krizni Stab , da usvoji ovaj akcioni plan , koji bi rezultat dao vec u sestoj nedelji…a pre cetvrtog pika…

  4. Po ovoj vašoj slici ispada da je to na nekom splavu za predškolsko?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix