njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

17. jan. 2014

“Montevideo, vidimo se” procureo u bioskope pre piratske premijere

Film se pojavio u bioskopima pre njegove distribucije na ulicama

BEOGRAD, 17. januar 2014, (Njuz) – Najnoviji film Dragana Bjelogrlića “Montevideo, vidimo se” procureo je pre dva dana u bioskope širom Srbije pre njegove piratske premijere, za koju još uvek nije određen tačan datum, saznaje Njuz.

Piratski distributeri kažu da još uvek nisu dobili adekvatnu kopiju koju bi mogli da puste u distribuciju na ulicama, što su zloupotrebili producenti filma odlukom da film prikažu u bioskopima.

– Bar da imamo MVVS2_CAM.avi pa da kažemo da imamo ekskluzivu, a o R6, DVDrip ili DVD_SCR ni da sanjamo – rekao je za Njuz R.Č. 25, preduzetnik iz prolaza na Zelenom vencu.

Prema njegovim rečima, ništa bolja situacija se ne nazire ni u popularnim onlajn prodavnicama poput kickass.to ili piratebay.se. Građani sa nevericom posmatraju novonastalu situaciju.

– Veliko interesovanje je za ovaj film, a nedostatak kopije nam otežava posao – nastavlja R.Č. – Dnevno mi bar po 300 ljudi traži taj film, pa čak i pripadnici MUP-a. Mislim čak da je i jedan inspektor u civilu tražio Montevideo – otkriva ovaj prodavac.

Kako saznaje Njuz, gubitak u poslovanju pirata usled legalne distribucije filma “Montevideo, vidimo se” dostiže i šestocifren iznos u dinarima na dnevnom nivou.– Upropastiće nas. Još ako spuste cenu ulaznice za bioskope, možemo da zatvorimo naše tezge. Od čega ćemo mi pirati da živimo – pita se naš sagovornik.

Uroš Bogdanović

 1. Ja sam kaže:

  Dragan Radosa Bjelogrlic.
  P.S.
  Nadam se da se varam, ali…
  ,,Drzavni posao” pradaje kafu na Pinku. Kesic, sa svoja,,24 minuta”, na prinudnom odmoru. ,,Mentalno razgibavanje” koristi drugi deo bolovanja, a ni NJUZ se ne oseca bas najbolje.
  Sve vise postajete savetovaliste za nesrecno zaljubljene i nezaposlene. Da li su ivica, Toma, Aca, Dragan, Boris…postali bezgresni.
  Imam utisak da su pali neki prednovogodisnji informativni razgovori u cilju budjenja autocenzure.
  Hejter Aleksandre, u pravu si.

 2. aleksandar kaže:

  pitam se sta R.Č. kaze na silnu potraznju
  za ilegalnim kopijama “Ravne Gore”…

 3. celtic kaže:

  Hahahaha, preduzetnik iz prolaza se zove RČ!?

 4. Aleksandar kaže:

  Ne verujem da se varas, srbija je uvek bila policijska drzava u kojoj se bez obzira na bedu glavno bilo obracunati sa unutrasnjim neprijateljem. Ko ne veruje, nek provede nedelju dana u nekoj drugoj drzavi.

  Srecna nam nova 1946 braco srbi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *