njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. aug. 2012

Mrkonjić i Ilić odvojeno prave novi album Ane Bekute

Oba ministra svesna važnosti novog albuma Ane Bekute

BEOGRAD, 8. avgust 2012. (Njuz) – Ministri u Vladi Srbije Milutin Mrkonjić i Velimir Ilić najavili su početak izrade novog albuma Ane Bekute, ali su dali različite strategije i rokove za njegov završetak.

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je da će novi Bekutin album biti gotov do kraja 2014. godine.

– Tvrdim da će jedan od najbitnijih poslova u Srbiji biće gotov za dve godine. Radi se o kompleksnom poslu jer prvo treba smisliti muziku, zatim napisati stihove, potom ih uklopiti sa melodijom i na kraju uraditi aranžman za sve pesme. Minut aranžmana nije nimalo jeftin, ali planiramo da koristimo nove tehnologije za izradu matrica – rekao je Mrkonjić i dodao kako su se Kinezi već ponudili da budu strateški partneri na izradi albuma jer im se jako dopalo kako je Bekuta pevala na jednom državnom prijemu.

S druge strane, ministar za građevinu i urbanizam, Velimir Ilić nije davao prognoze oko datuma izlaska albuma, ali nije krio da je novi Bekutin album njegov san.

– Teško mi je da gledam kako ljudi po Srbiji slušaju prevaziđenu muziku. Bekutin album će biti moderan, a cilj je da spaja muziku iz svih krajeva Srbije, od Beograda preko Požege, pa sve do Crne Gore – rekao je ministar Ilić i naglasio da se dugo bavio preslušavanjem Bekutinih pesama pre nego što je odlučio da se upusti u ovaj posao.

Kako Njuz nezvanično saznaje, zbog mimoilaženja u strategiji oko izrade Bekutinog albuma, dva ministra će najverovatnije odvojeno raditi na ovom projektu, što znači da bi Ana Bekuta trebalo da dobije dva albuma, od svakog ministra po jedan.

Miroslav Vujović

 1. Зоран kaže:

  Веља и Мрка дуети са Аном, ха ха

 2. Miki kaže:

  Колико ће трака да буде на албуму?

  1. premijer iz senke kaže:

   … posle svake tri pesme bice naplatna rampa pa kad platis, nastavak slusanja albuma! :)

   1. celtic kaže:

    Ne treba mi ni rampa ni album. Samim tim što sam čuo za nju, ja sam već platio dušom.

 3. premijer iz senke kaže:

  Mladja ce da da pare za dve verzije albuma samo ako on na posteno raspisanom tenderu pobedi za pisanje muzike i tekstova!

 4. Ђеки kaže:

  Који Илић? Јел Мирослав?

  1. celtic kaže:

   Miroslav Ilić bi bio ministar za lizanje rizli i poštanskih markica.
   Spojiš neugodno sa korisnim.

 5. Bane kaže:

  Mislim da Bekuta treba da pruži šansu Iliću. Mrkonjić će sigurno svršiti pre roka.

  1. celtic kaže:

   Jovan Marić bi to nazvao ‘preuranjena modernizacija’ ;-)

 6. himalajac kaže:

  sunce ti ‘bem, dva koridora i jedna nocna mora!

 7. ariela kaže:

  Da, s obzirom kakvo misljenje ima Ilic o njoj album ce se zvati “Davorike dajke”..a Mrkonjic malo romanticniji dace naslov “ljubav je samo rec”…a ako pitate narod oni bi najradije dali naslov “Nije sve u ljubavi ima nesto i u parama”…

 8. snezana kaže:

  Ja glasam za to da od svakog dobije po jedan.

 9. zoin mihailo kaže:

  Mrka i Velja su iz vremena longplej ploča, koje su imale stranu A i stranu B. Pošto CD ima samo jednu stranu, a ne žele ni jedan ni drugi da budu B, odlučili su da prave dva albuma. Supruge Mrke i Velje takođe spremaju ploče, ali one sa ispisanim godinama rođenja i svršenja, ukoliko im muževi ne odustanu od koridora kojima su krenuli.

 10. Jan kaže:

  Ovo me podseća na onu šalu kada je bio ispisan tender za igradnju tunela . Amerikanci su rekli da će tunel iskopati za 14 dana , Japanci su rekli da će za 7 dana jer će kopati i sa jedne i sa druge strane i sresti se u sredini a Mrkonjić je rekao da će i Srbija iskopati za 7 dana , počeće kopati i sa jedne i sa druge strane a ako se ne sretnu u sredini da će za istu cenu dobiti 2 tunela .

 11. toda kaže:

  Znači ipak je došlo do podele resora Bekuta i nije došlo do konesenzusa. No, nema veze, čestitamo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *