nazad na vrh

MTV obeležio 31. rođendan i 20. godišnjicu emitovanja poslednjeg spota

Gledaoci još uvek ovu televiziju povezuju sa muzikom, zbog numera u špicama rijaliti emisija

NJUJORK, 2. avgust 2012, (Njuz) – Popularna muzička televizijska stanica MTV, sinoć je u svom središtu u Njujorku na svečanoj proslavi obeležila svoj 31. rođendan , kao i 20. godišnjicu od emitovanja poslednjeg muzičkog spota.

Generalni menadžer ove televizije Stiven Friman izjavio je da i pored neemitovanja muzičkih spotova već dve decenije, brojni gledaoci ovu stanicu i dalje povezuju sa muzikom, ponajviše zbog sjajnih muzičkih numera na uvodnim i odjavnim špicama svih rijaliti emisija.

– U želji da podsetimo sve goste na početke MTV-ja, ali i zbog obeležavanja dva jubileja, u jednom momentu smo sve posetioce naše proslave iznenadili puštanjem muzičkog spota – izjavio je Friman.

Zbog dobre atmosfere koju je ovaj nenajavljeni segment napravio, čelnici saopštili su da MTV razmišlja da vrate muziku u njihovu programsku šemu od jeseni, “čak možda i na sat vremena mesečno”.

Goran Mirković

Tagovi: , , ,
  1. Hahaha, odlicna, hahha, i istinita.

  2. Ovo je apsolutna istina, nažalost.

  3. Jersey whore

  4. Ovaj jubilej me inspiriše da napišem pesmu “Reality show killed music video!”

  5. A ko su MTV-u krsni kumovi? Sve da saznate ili….grrrr.

  6. Nezvanično, u toku su ozbiljni pregovori o preuzimanju svih kanala MTV-ja od strane DM Sat kanala, saznaje se iz krugova bliskih bivšem zlatnom kasidolskom grlu menadžera Z. Bašanovića.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix