njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. feb. 2011

Mubarak: Koji deo fraze “doživotni predsednik” nije bio jasan?

Oštećen

KAIRO, 11. februar 2011, (Njuz) – Egipatski predsednik od 1981. godine, Hosni Mubarak, danas je na konferenciji za novinare povodom svog silaska sa mesta predsednika Egipta izjavio da se oseća izdanim i prevarenim. Mubarak je upitao prisutne koji deo fraze “doživotni predsednik” narod Egipta nije razumeo i preti da će pravdu potražiti na Međunarodnom sudu pravde u Strazburu.

Pravni zastupnik Tijago Miler iz advokatske firme Kisindžer,Bzežinski&Rokfeler izjavio je da je kršenje ugovora koji je gospodin Mubarak imao sa egipatskim narodom očigledno.

– Po ugovoru sa narodom, naš klijent gospodin Mubarak poseduje mandat predsednika doživotno ili barem do svoje smrti. Naši analitičari su nas uverili da 30 godina predsednikovanja ne ispunjava ni jedan ni drugi uslov te smatramo da je narod očigledno prekršio ugovor i uvereni smo da ćemo to i dokazati na nadležnom sudu – zaključio je Miler.

Narod nije želeo da komentariše novonastalu situaciju.

Dejan Nikolić

Viktor Marković

 1. Borjana kaže:

  Možda neki esej o ispraćenosti cele hronologije u našim sredstvima javnog informisanja? Jel se tako kaže, srpski?

 2. Jordan kaže:

  Mubarak je od pocetka pogresio. Gde izabra bas taj narod da im bude veciti vodja. Nezahvalnici jedni egipatski.

 3. urohe kaže:

  “doživotno ili barem do svoje smrti” :D

 4. Deni.M kaže:

  U drevnom Egiptu je postojao običaj da na onaj svet,zajedno sa faraonom,što silom,što milom,kreće i celokupna njegova svita,žene i ljubavnice,savetnici i vojskovođe,arhitekte i pisari,,tumači zvezda i kuvari,dreseri konja,pasa i ptica….Ali na Balkanu nikada nema žurbe,sve traje malo duže,pa su prošle decenije,a još se između sebe nisu pobili baš svi koji su verno dvorili gospodara.

 5. Tagore kaže:

  Predlog:
  Dajemo azil Mubaraku i Berluskoniju, zaradimo bilione i otplatimo kamate na sve naše dugove.

  Demokratija nalikuje na nove moderne sijalice, štetna je po zdravlju, i kad pukne, otrovna živa se na sve strane proliva.
  Primer:
  Yugoslavia 1981.

 6. Indija kaže:

  Nešto mislim da Egipćani ne bi imali ništa protiv da mu ispune želju da bude doživotni predsednik, samo ako siđe kod njih na trg Tahrir…

  1. Dragana kaže:

   hahahahaha, odlican komentar :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *