njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. aug. 2012

MUP lišio slobode Neimenovani Izvor

Tokom svog kriminalnog delovanja, Neimenovani Izvor je koristio razne pseudonime

BEOGRAD, 22. avgust 2012, (Njuz) – MUP Srbije rano jutros lišio je slobode Neimenovani Izvor, koji je osumnjičen da je odavao državne tajne i učestvovao u nizu prevara, saopšteno je danas na vanrednoj konferenciji za novinare.

Posle dugotrajne i opsežne akcije srpske policije u saradnji sa BIA i VBA, lišen je slobode Neimenovani Izvor, inače funkcioner Vlade Srbije.

– Neimenovani Izvor je u nekoliko navrata od 2008. godine raznim medijima u Srbiji odavao zaštićene podatke i informacije o radu državnih organa te je time ugrozio bezbednost zemlje – rekao je Dragan Ostojić iz MUP-a – U toku svog krimnalnog delovanja Neimenovani Izvor je koristio i razne pseudonime od kojih su najpoznatiji: ” Neimenovani izvor iz vrha, Anonimni Izvor, Visoki funkcioner , Pouzdani Izvor, Dobro obavešteni član vlade i Funkcioner jedne stranke”.

MUP je saopštio da se osnovano sumnja da je Neimenovani Izvor bio aktivan i u nameštanju raznih sportskih rezultata u saradnji sa određenim kladionicama čime je, odajući informacije o konačnom ishodu sportskih mečeva omgućio sticanje nezakonite dobiti pojedincima. Navodi se da ovde korišćeni pseudonimi kao što su: “Brat od Tetke iz Nemačke, Ćaletov Drugar, Komšijin stric” i slično.

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu Slobodan Jovanović izjavio je za Njuz da je Neimenovani tokom saslušanja, koje je trajalo oko pet i po sati, izneo sve detalje neophodne za istragu.

– Neimenovani je detaljno govorio o svojim aktivnostima od 2008. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana – kaže Jovanović.

Prema podacima dobijenim od neimenovanog izvora iz vrha MUP-a, Njuz saznaje da se Neimenovani Izvor dobro oseća i da je u dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

Redakcija Njuz

  1. scoby kaže:

   Ma ne. To je zbog današnjeg članka u Blicu, gde Neimenovani Izvor (srednje slovo: Blizak Rukovodstvu Stranke), priča o previranjima i kuvanjima u DS-u. Ovaj članak će ga sigurno uplašiti, pa ćemo ostati uskraćeni za dalji razvoj situacije u međusobnom ”klanju” DS Trijumvirata (negde na krivini ispao je iz kombinacija Zoran Živković).

 1. Miki kaže:

  Sjajno!

 2. bik koji sjedi kaže:

  neimenovani izvor je odao “zvizdaca” koji se nalazi u bjekstvu

 3. Ajvarolog kaže:

  Naravno, zadnja recenica izaziva 3 sekunde laga i predinfarktno stanje potom, anoksiju i ispadanje ocnih jabucica. Dakle, neimenovani izvori ce nas u grob oterati. Pokusaj ubistva sirokih masa od strane zlocinacke neimenovane hulje, eye callz it.

 4. Ja sam kaže:

  Neimenovani izvor je sam sebe prijavio . Dosadila mu slava u ilegali.

 5. ariela kaže:

  Pricajte vi sta hocete al ako “Neimenovana Izvorinka”pocne da daje izjave to ce biti “veselo”…zene malo vise pricaju…:-)

 6. zmaj kaže:

  Nisu smeli da odaju njegovo ime , morali su dok traje dalja istraga da navedu samo inicijale npr. Neimenovani I. ili N.I. ili pak N. Izvor :-)

 7. hhgg kaže:

  Sad Kurir vise nece imati vesti jer im uhapsen IZVOR :D

  1. rogre kaže:

   Stvarno, ko će sad da im ispriča o kiti seje kalača

 8. himalajac kaže:

  Neimenovani izvor nece biti opruzen zvanicno jer nema ima. Zato ce ga odrati od batina

 9. ben10 kaže:

  I sada ce narod ponovo tri dana da bulazni o “Postojanju pravne drzave u Srbiji”

 10. Diktator kaže:

  Od izvora dva puuutiiićaaa…

 11. ehm kaže:

  Prema podacima dobijenim od neimenovanog izvora iz vrha MUP-a, Njuz saznaje da se Neimenovani Izvor dobro oseća i da je u dobrom psihičkom i fizičkom stanju.
  To je bila poslednja informacija od neimenovanog izvora, ali ovg puta je taj neimenovani izvor iz vrha MUPa.
  A ja mislio da je odveden u podrum, a ne u vrh MUPa.

 12. coa kaže:

  Ma svaka cast ovom Jovanovicu (tuziocu) da nam ih je vise ovakvih, ehhh de bi nam kraj bio.

 13. KUM ZR kaže:

  ja ost”o bez teksta a sve zbog nedostatka podataka od neimenovanog izvora

 14. sina kaže:

  E nek su ga uhapsili. Taj Neimenovani nam dolazi glave još od Kosovskog boja.Čuo sam da je on došapnuo Vuku da bježi, a i Karleuši da put prema vrhu estrade otvoren. Još da uhapse i Bliski Izvor pa da odahnemo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *