njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. aug. 2014

MUP: Ne možemo da nađemo crni mini-moris “kantrimen” sa Brankovog mosta jer ne znamo kakve je felne imao

Tip felni mini-morisa bi znatno pomogao u istrazi

Tip felni mini-morisa bi znatno pomogao u istrazi

BEOGRAD, 11. avgust 2014, (Njuz) – Ministarstvo unutrašnjih poslova već danima ne uspeva da pronađe crni mini-moris “kantriman” koji je 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, jer policija ne poseduje informaciju kakav je tip felni imalo ovo vozilo, saznaje Njuz od izvora iz MUP-a koji je tražio da ostane anoniman.

– Činjenica je da znamo koji je tip vozila u pitanju, ali nam to ni malo ne olakšava posao. Da je reč o nekom dodžu ili vajperu, bilo bi lakše, ali crnih mini-morisa “kantrimana” u Beogradu sigurno ima preko deset – izjavio je naš izvor, koji napominje da bi, ako bi proveravali baš svako vozilo, dosta nevinih građana bilo nepotrebno uznemireno.

– Sigurno nije prijatno da vas pozovu iz policije da bi proverili vaše vozilo, jer se time automatski stvara utisak da ste upravo vi osumnjičeni. Ako bi se slučajno desilo da prvo vozilo koje proverimo bude baš automobil kojim je izvršeno ubistvo, to bi rešilo sve ostale vozače crnih “kantrimena” nepotrebne neprijatnosti, ali ko je hrabar da toliko rizikuje i koja je uopšte verovatnoća da iz prvog pokušaja nađemo krivca – žali se naš sagovornik, koji kaže da bi tačan opis felni znatno pomogao i da bi možda smanjio broj potencijalnih osumnjičenih sa deset, na možda tri ili četiri.

– Proteklih dana se nije dovoljno pisalo da ne znamo ni o kojoj je tačno nijansi crne boje reč, što bi takođe bilo od pomoći. Ako kažete samo da je vozilo crne boje, to ne pomaže mnogo jer baca sumnju na sva crna mini-moris “kantriman” vozila, čak i ona koja su jako tamno sive boje – izjavio je naš sagovorinik.

On kaže da ni građani nisu bili poslednjih dana od prevelike koristi, čak ni nakon što je MUP mobilnim telefonom načinio snimak snimka ovog udesa i pustio ga u javnost.

Marko Dražić

 1. aleksandar kaže:

  Ima neka izreka o kilavom kur*u i smetanju svake dlake,
  ali ja ne znam kako ide, valjalo bi pitati ministra poslincije
  ili premikera vlade…

  1. arko kaže:

   Mislim da je za kurca zadužen Dačić.

   1. Vodeni zeka kaže:

    Dačić je zadužen za batačić što mu se vidi po stomačić a za autić je zadužen dupeuvlakačić poznatiji kao slinavčić

 2. scoby kaže:

  Ala nam se profinila policija, sad su kao Hor Bečkih Dečaka, ne smeju nikoga da uznemire. A i te njihove kamere, malo rade (kad vozite žutom trakom na mostu), a malo ne rade (u slučajevima ubistava). verovatno ih je Laufer programirao još u vreme voljenog i nikad prežaljenog slobice, i slavnih vremena ”borbenih Audija”.

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  Svečano izjavljujem da ću na narednim izborima pojesti govno i glasati za SNS ako u roku od dva dana objave NEMONIRANE snimke kamera i privedu krivca.
  Samozvani doktore, ti si na potezu!

 4. Svetislav kaže:

  Lako je kriviti policiju kada se zna da crna boja ima u valeru preko 1000 raspoloživih nijansi. Drugo, felne osnov svakog modernog vozila nisu za zezanje. Poznato je iz američkih filmova da krimosi često umesto felni koriste ringle za šporet kako bi im i FBI teško ušo u trag! Zato verujmo da je istraga u toku, što je najbitnije, makar se završila bez rezultata što je regularno.

 5. celtic kaže:

  “…ko je hrabar da toliko rizikuje i koja je uopšte verovatnoća da iz prvog pokušaja nađemo krivca.” Ovo je misao vodilja srpske policije!

 6. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Najnoviji apel iz saobraćajne policije i MUP-a građanstvu: “Neuporedivo bi nam lakše bilo kada bi znali ime i prezime vozača ovog mini morisa kao i njegove registarske tablice. Zato apelujemo na osobu koja je toga dana vozila ovaj auromobil da nam se javi, time bi nam olakšala posao”.

 7. Vilenjak kaže:

  Ne verujem da bi felge pomogle, jer nakon tog saznanja ostaje zagonetka marke svećica, a one su namerno skrivene pod haubom da bi omele policiju!

 8. srdjan kaže:

  Sta mislite koliko je tek neprijatno Lukinom ocu?Daj bre,vise sredite ovu smejuriju,jer narod nema vise ni malo poverenja u policiju,a sa ovakvim nacinom obracanja,necete ga nikako povratiti!Bilo koja od 4 kamere koje su na mostu,predobro vidi registarski broj,cak i na 200 metara.Nemojte nas bas toliko ponizavati!

 9. Sremac kaže:

  Najnovija informacija je da su zaključili po veličini tablica da je stranac vozio kantrimen (a i da smo mi budale). Takođe su uključili i interpol (čuj interpol). A sutra će objaviti informaciju od Interpola (jer misle da smo budale) da je kantrimen iz Burikine Faso.

 10. BERMET ALEKS kaže:

  остави ја вама све податке, а верујте ми нисам ја

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *