MUP će učiniti sve da pronađe osumnjičena vrata
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

21. jan. 2017

MUP objavio fotorobot vrata koja su napale aktiviste u Beškoj

BEOGRAD, 21. januar 2017, (Njuz) – MUP Srbije objavio je danas fotorobot vrata koja su napala i povredila aktiviste Inicijative mladih na tribini u Beškoj i poziva građane da im pomognu u njihovom pronalaženju.

Incident se dogodio tokom tribine Srspke napredne stranke na kojoj je govorio haški osuđenik Veselin Šljivančanin, a vrata se od tada nalaze u bekstvu.

– U Srbiji nema nedodirljivih i svaka vrsta nasilja će biti sankcionisana bez obzira da li su počinioci članovi DS-a, nevladinih organizacija, SNS-a ili vrata – poručuje ministar policije dr Nebojša Stefanović – Iako se ne slažem sa političkim stavovima i načinom na kojih ih iskazali aktivisti ove nevladine organizacije, MUP će učiniti sve da pronađe krivca za napad na njih. U saradnji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici iz Beške su saslušali svedoke koji su prisustvovali ovom incidentu i na osnovu njihovih iskaza napravljen je fotorobot vrata koja predstavljaju glavnog osumnjičenog u ovom slučaju. Sve policijske stanice su dobile njihov opis i očekujem da će vrlo brzo biti uhapšena i privedena pravda – rekao je dr Stefanović.

Problem u pronalaženju osumnjičenih vrata može predstavljati činjenica da liče na većinu ostalih pa se lako mogu uklopiti u okolinu. U MUP-u kažu da čine sve što je u njihovoj moći kako bi slučaj rešili u što kraćem roku i pozivaju građane da se jave najbližoj policijskoj stanici, ako, u svojoj okolini, primete vrata koja se sumnjivo ponašaju.

Bojan Savić

 1. scoby kaže:

  Sto bi rekao napredno/seseljoidni drzavni sekretar MUP-a, drug Milosav: “Oprostice tu Djura sto te tukao…”

 2. Ja sam kaže:

  A kada ih pronadju, vrata ce u svojoj odbrani navesti da su se okliznula na koru od banane.

 3. Petar kaže:

  Odavno ste legli na rudu, nadam se da razumete sta to znaci. Vidi se po onome sto objavljujete vec druga godina. A posecenost vaseg sajta je stalnom opadanju, srazmerno vasoj “strucnosti” sto je vidljivo i na osnovu komentara koje objavljujete. P.S.ne morate da objavite ovo, dovoljno je da ste procitali.

 4. haha kaže:

  Kakve vi to gluposti pisete? Ljudi su se ocigledno okliznuli na koru od banane, ustali, opet pali, i tako nekoliko puta.

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa sad odlučite čemu više verujete – snimcima kamera ili rečima sledbenika Najvećeg Istinogovornika u istoriji ovih prostora!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *