njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

02. maj. 2013

MUP predložio Jovanoviću da umesto huligana odsluži zatvorsku kaznu

Jovanoviću će kao olakšavajuća okolnost biti uzeto to što do sada nikad nije tužio Dunjića

BEOGRAD, 2. maj 2013, (Njuz) – Predsedniku Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću iz vrha policije savetovano je da umesto Velibora Dunjića kojeg je planirao da tuži zbog napada, on odsluži zatvorsku kaznu u slučaju da presuda bude na štetu ovog navijača, saznaje Njuz.

Za Dunjića, koji je nedavno u Segedinu zajedno sa grupom huligana fizički napao Jovanovića, njegovu suprugu i prijatelja Srđana Ćešića, iz vrha policije kažu da je “nezgodne naravi i da kada god je to moguće ne treba ga nervirati”.

– Gospodin Dunjić je čovek koji lako plane. Jednom, kada smo pokušali da ga privedemo zbog učestvovanja u tuči u kojoj je nekom momku koji ne ume da se bije naneo ozbiljne telesne povrede, baš se naljutio. Trebalo mu je nekoliko dana da se smiri, a na našu veliku sreću na kraju je ipak prihvatio naše izvinjenje – rekao je za Njuz izvor iz vrha policije koji je insistirao na anonimnosti.

– Savetovali smo gospodinu Jovanovića da bi bilo dobro da ne tuži Dunjića, a ako baš bude insistirao da ide do kraja i sudija presudi u korist Jovanovića, najbolje bi bilo da on odsluži tu kaznu. Kao olakšavajuća okolnost Jovanoviću uzela bi se u obzir činjenica da on nikada do sad nije tužio Dunjića, pa samim tim nema potrebe da odleži i kazne za koje Dunjić do sada nije odgovarao – rekao je Njuzov izvor.

Kako nam je objasnio izvor iz vrha MUP-a, on je preneo Jovanoviću Dunjićevu poruku da je, ukoliko lider LDP-a umesto njega odsluži nekoliko godina robije, spreman da zauzvrat sve grafite “Čeda narkoman” prepravi u “Čeda zavisnik”.

Miroslav Vujović

 1. aleksandar kaže:

  E Cedo, Cedo, kren'o u Segedin da kupis plazmu i skines afu, a navukao sebi na vrat robiju…. sta li sve nece zadesiti postenog srpskog svercera….

 2. Ja sam kaže:

  Eee!!!
  Kada bi svaki nas politicar imao svog Dunjica…
  Koliko bi tu dozivotnih bilo?

 3. Славко kaže:

  Мени овај са слике баш много личи на Чеду Дилера.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Неправда, где бре ти навијачи нападоше овог поштеног човека који је свој поштено зарађени новац уложио у српско тржиште тестенина, ово је лоша порука страним инвеститорима.

  1. aleksandar kaže:

   snimite da su fejzbukovci poceli da lupaju minuse sakom i kapom ;)

   1. Славко kaže:

    То се они тако радују (црвено на радост).

    1. aleksandar kaže:

     ali koje budalcine, cela subotica zna da su fidelinku kupili siptari, preko zene ovoga ljubitelja narko dilera, a da njih dvoje sluze samo kao osiguranje i pokrice za siptarski biznis u srbiji. lo-bo-to-mi-ja odradjena, ovo medju normalnim narodima ne postoji…

     1. aleksandar kaže:

      za sada, 5 minusa od pripadnika OVK…. ajmo dalje…

 5. Miloje kaže:

  Posle Rambujea,Dejtona..i Brisela ovo je još jedan dokaz kako se uspešnim pregovorima može doći do adekvatnog rezultata-,,Čeda zavisnik”.

 6. himalajac kaže:

  ja bih se rado nasmejao , ali me nesto steze tu u grlu, …. i svestan sam da je ovo crnji od najcrnjeg hummora,, al nekako mi suze preovladjuju osmeh

  1. aleksandar kaže:

   meni suze idu od smejanje

 7. Tagore kaže:

  Ako svaka prosječna ‘Olanđanka uzvišno mjeri samo 184 centigrada, ovi patuljak na tekmi sa fotkice, (sas opancima broj pedset i nešta), more samo VELIKOSRBIN biti.

  Na mjesto nesreće svaka prosječna ‘Olanđanka od 184 cm u našem privatnom Hagu bi ga kaznila da i u budućnosti zavrijedi sve šta je i bi(j)o, to jest – PATULJAKи ником ништа

 8. mirko kaže:

  spreman da zauzvrat sve grafite „Čeda narkoman“ prepravi u „Čeda zavisnik“

  Najbolji deo

 9. braca rusi kaže:

  nek je Ceda najebo, dugo se i kurcio a nikad nista valjano nije napravio. Molim da svako ko voli da lize znojava muda udari minus ispod ovog komentara.

  1. Miloje kaže:

   Nemere,dve oprečne konstatacije a samo jedna mogućnost.
   Odluči se,Čeda ili muda?

  2. aleksandar kaže:

   kol'ko je Cedinih sazalelaca, ima da se sijaju

  3. Piter kaže:

   Ja recimo obozavam da lizem znojava muda… i da posle toga lupim dobru zvaku braci rusima, onako amerikanski, s jezikom.

   1. aleksandar kaže:

    moras se prvo dogovoriti sa rusima dal bi se ljubili amerikanski sa tobom, inace ti se moze desiti da se kao i obicno, samo nalizes muda ;)

 10. Premijer iz Senke kaže:

  Ocekujem da Dunjica postave za predsednika Komisije za esavanje pitanja nasilja u sportu a u slobodno vreme ce obavljati funkciju savetnika za nenasilnu komunikaciju pri ministarstvu sporta!

 11. seljak kaže:

  Predlažem da se što hitnije donese odluka da se Dunjić oslobodi jer će mnogo nedostajati onima koji ga angažuju da mlati političare iz drugih partija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *