njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

25. dec. 2018

MUP Republike Srpske poslušao demonstranate koji mesecima traže hapšenja

BANJA LUKA, 25. decembar 2018, (Njuz) – MUP Republike Srpske saopštio je danas da je ispunio zahteve demonstranata, koji poslednjih meseci u centru Banja Luke zahtevali da policija počne da hapsi.

Iz MUP-a navode da su demonstranti mesecima prigovarali policiji da nikog nije uhapsila i da se nadaju da će ih današnja akcija na Trgu Krajina konačno uveriti da policija dobro radi svoj posao.

– Mesecima slušamo da policija nikog nije uhapsila, pa se nadam da će demonstranti sada pohvaliti policiju, koja je još jednom pokazala da se nikog ne plaši i da nema nedodirljivih – stoji u saopštenju banjalučkog MUP-a.

MUP navodi da se policija nije zaustavila samo na hapšenju ljudi, već je lišila slobode i srce koje je mesecima pravilo haos na glavnom gradskom trgu.

– Građani umeju da cene rad policije i momentalno su počeli da se razilaze. Svega nekoliko minuta pošto smo lišili slobode Davora Dragićevića, Suzanu Radanović, poslanika Draška Stanicvukovića i Branislava Borenovića, na Trgu Krajina već bilo za četvoro ljudi manje – navodi MUP.

Marko Dražić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *