nazad na vrh

MUP Republike Srpske poslušao demonstranate koji mesecima traže hapšenja

BANJA LUKA, 25. decembar 2018, (Njuz) – MUP Republike Srpske saopštio je danas da je ispunio zahteve demonstranata, koji poslednjih meseci u centru Banja Luke zahtevali da policija počne da hapsi.

Iz MUP-a navode da su demonstranti mesecima prigovarali policiji da nikog nije uhapsila i da se nadaju da će ih današnja akcija na Trgu Krajina konačno uveriti da policija dobro radi svoj posao.

– Mesecima slušamo da policija nikog nije uhapsila, pa se nadam da će demonstranti sada pohvaliti policiju, koja je još jednom pokazala da se nikog ne plaši i da nema nedodirljivih – stoji u saopštenju banjalučkog MUP-a.

MUP navodi da se policija nije zaustavila samo na hapšenju ljudi, već je lišila slobode i srce koje je mesecima pravilo haos na glavnom gradskom trgu.

– Građani umeju da cene rad policije i momentalno su počeli da se razilaze. Svega nekoliko minuta pošto smo lišili slobode Davora Dragićevića, Suzanu Radanović, poslanika Draška Stanicvukovića i Branislava Borenovića, na Trgu Krajina već bilo za četvoro ljudi manje – navodi MUP.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix