njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

24. maj. 2013

Muškarac mašta o venčanju iz snova

Budući mladoženja je još pre nekoliko godina kupio cipele za svadbu

GORNJI MILANOVAC, 24. maj 2013. (Njuz) – Siniša Timotijević, dvadesetosmogodišnji pravnik, planira ovih dana da zaprosi svoju dugogodišnju devojku Isidoru, a nedugo zatim počeće organizovanje savršenog venčanja o kakvom je od malena maštao.

– Još pre par godina sam na putovanju u Italiji kupio jedne cipele koje mi stoje nenošene i čekaju dan venčanja. Čim sam ih ugledao znao sam da su baš to te savršene cipele u kojima želim da se venčam. Ostaje mi još da nađem odelo, ali verujem da ni to neće biti problem jer već u glavi imam sliku kako ono treba da izgleda – izjavio je Siniša.

On ne krije da je do detalja ispalnirao ne samo svoj izgled, nego izgled celokupnog prostora.

– Voleo bih da svadba bude na otvorenom, negde na nekoj poljani ili salašu – otkriva ovaj prvnik, koji je već smislio kako će prostor biti dekorisan, a otkrio nam je da će sve biti u bež i zelenim tonovima. Kako ništa ne želi da prepusti slučaju, on se pobrinuo i za muziku.

– Još pre nekoliko meseci sam napravio celokupnu plejlistu koja želim da se svira na svadbi. Ovih dana obilazim restorane sa keteringom, ali verujem da ću i to brzo srediti jer se dvoumim između dva predjela, ostalo sve imam isplanirano. Priznajem ipak da mi je veće zadovoljstvo bilo da kupujem stolnjake, mašne, ruzmarine i ostale detalje za dekoraciju, nego da se bakćem sa hranom – rekao je Siniša.

On je dodao da ne zna kako će izdržati još 11 meseci do datuma svadbe, ali da toliko mora da čeka jer mu je oduvek bila želja da ima svadbu u rano proleće. Nestrpljiv je da zaprosi Isidoru i veruje da će i ona deliti njegovo ushićenje oko priprema svadbe, iako mu je već nekoliko puta rekla „da joj je potpuno svejedno kakva će joj svadba biti jer nikad nije razmišljala kakvu bi volela da ima“.

Jasmina Gavrilov

 1. Ja sam kaže:

  Ee moj Sinisa!
  Isidora vec zakazala kod ,,48 sati svadba”.
  Morala. Peti mesec. Ispalo neplanirano. Naiso komsa Mosa jedno vece, dok si ti obilazio restorane, pa im se omaklo. Ali ne brini. Ti ces da biras opremu za bebu.

  1. celtic kaže:

   Never majnd d biološki ćaća, važniji je staratelj od roditelja.

 2. premijer iz senke kaže:

  Uskoro će da mašta o razvodu iz snova…

 3. ariela kaže:

  Cudi me da nije programer nego pravnik…a sto kaze moj dobar ortak…obozavam ga…sve sam ja isplanirao zakazao i pripremio samo jos ona da pristane!…

 4. Stanko kaže:

  Savršeno !!! Sve više mladih muškaraca koji razmišljaju i ponašaju se kao žene, da ne kažemo feminizirano. Spremni smo, tj. oni su spremni da uđu u EU i to izgleda okrenuti leđima.

 5. Džoni kaže:

  Prijatelju, zakoji koje krme i ovcu (de ćeš bre svadbu bez pragnjeta), koju kilu žestokog, vopi i bog da te vidi.

 6. StakaZulu kaže:

  Sve je smislio, samo još ne zna ko će biti mlada pored njega. Ma ako i ne pristane Isidora?!
  Nije ni važno!
  Važno je da se gosti lepo provedu!

 7. himalajac kaže:

  nekako sticem utisak da je ovo fora i da mu je devojka Isidora, u stvari, Isidor

 8. Natasa kaže:

  Super tekst. Bljuje mi se od zena koje ceo zivot mastaju o tome kako ce da se ogrnu u dzinovsku zavesu na “najlepsi dan u zivotu”, sve propraceno trubljenjem beskonacno duge kolone nakicenih vozila i ljubljenjem sa brkatim stricevima i tetkama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *