nazad na vrh

Muškarac mašta o venčanju iz snova

Budući mladoženja je još pre nekoliko godina kupio cipele za svadbu

GORNJI MILANOVAC, 24. maj 2013. (Njuz) – Siniša Timotijević, dvadesetosmogodišnji pravnik, planira ovih dana da zaprosi svoju dugogodišnju devojku Isidoru, a nedugo zatim počeće organizovanje savršenog venčanja o kakvom je od malena maštao.

– Još pre par godina sam na putovanju u Italiji kupio jedne cipele koje mi stoje nenošene i čekaju dan venčanja. Čim sam ih ugledao znao sam da su baš to te savršene cipele u kojima želim da se venčam. Ostaje mi još da nađem odelo, ali verujem da ni to neće biti problem jer već u glavi imam sliku kako ono treba da izgleda – izjavio je Siniša.

On ne krije da je do detalja ispalnirao ne samo svoj izgled, nego izgled celokupnog prostora.

– Voleo bih da svadba bude na otvorenom, negde na nekoj poljani ili salašu – otkriva ovaj prvnik, koji je već smislio kako će prostor biti dekorisan, a otkrio nam je da će sve biti u bež i zelenim tonovima. Kako ništa ne želi da prepusti slučaju, on se pobrinuo i za muziku.

– Još pre nekoliko meseci sam napravio celokupnu plejlistu koja želim da se svira na svadbi. Ovih dana obilazim restorane sa keteringom, ali verujem da ću i to brzo srediti jer se dvoumim između dva predjela, ostalo sve imam isplanirano. Priznajem ipak da mi je veće zadovoljstvo bilo da kupujem stolnjake, mašne, ruzmarine i ostale detalje za dekoraciju, nego da se bakćem sa hranom – rekao je Siniša.

On je dodao da ne zna kako će izdržati još 11 meseci do datuma svadbe, ali da toliko mora da čeka jer mu je oduvek bila želja da ima svadbu u rano proleće. Nestrpljiv je da zaprosi Isidoru i veruje da će i ona deliti njegovo ushićenje oko priprema svadbe, iako mu je već nekoliko puta rekla “da joj je potpuno svejedno kakva će joj svadba biti jer nikad nije razmišljala kakvu bi volela da ima“.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ee moj Sinisa!
  Isidora vec zakazala kod ,,48 sati svadba”.
  Morala. Peti mesec. Ispalo neplanirano. Naiso komsa Mosa jedno vece, dok si ti obilazio restorane, pa im se omaklo. Ali ne brini. Ti ces da biras opremu za bebu.

 2. Uskoro će da mašta o razvodu iz snova…

 3. Cudi me da nije programer nego pravnik…a sto kaze moj dobar ortak…obozavam ga…sve sam ja isplanirao zakazao i pripremio samo jos ona da pristane!…

 4. Savršeno !!! Sve više mladih muškaraca koji razmišljaju i ponašaju se kao žene, da ne kažemo feminizirano. Spremni smo, tj. oni su spremni da uđu u EU i to izgleda okrenuti leđima.

 5. Prijatelju, zakoji koje krme i ovcu (de ćeš bre svadbu bez pragnjeta), koju kilu žestokog, vopi i bog da te vidi.

 6. Sve je smislio, samo još ne zna ko će biti mlada pored njega. Ma ako i ne pristane Isidora?!
  Nije ni važno!
  Važno je da se gosti lepo provedu!

 7. nekako sticem utisak da je ovo fora i da mu je devojka Isidora, u stvari, Isidor

 8. Super tekst. Bljuje mi se od zena koje ceo zivot mastaju o tome kako ce da se ogrnu u dzinovsku zavesu na “najlepsi dan u zivotu”, sve propraceno trubljenjem beskonacno duge kolone nakicenih vozila i ljubljenjem sa brkatim stricevima i tetkama.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix