nazad na vrh

Muškarac tužio Fejsbuk zbog toga što ga nije podsetio na godišnjicu braka

ŠABAC, 14. oktobar 2016, (Njuz) – Sreten Padežanin, tridesetdevetogodišnji stanovnik Šapca, podneo je tužbu protiv Fejsbuka zbog toga što ga ova društvena mreža nije podsetila na desetu godišnjicu braka, saznaje Njuz. Ovaj Šapčanin zahteva odštetu od 500,000 dolara jer mu je zbog nemara Fejsbuka nanet duševni bol pošto, ne samo da da je slušao kritike supruge, već je morao i da ode u cvećaru da kupi buket.

-Fejsbuk je prevršio svaku meru jer ovo nije prvi put da mi ne javi na vreme za godišnjicu braka. Profil imam 7 godina i nijednom se nije desilo da me podseti na taj datum. Prethodnih šest puta su me dan ranije podsećali roditelji i prijatelji, ili bi žena nešto nagovestila pa bih shvatio o čemu se radi, ali ove godine i oni zaboravili. Tražio sam objašnjenje od Fejsbuka, ali bezuspešno – izjavio je Sreten za Njuz.

-Čemu uopšte služi taj Fejsbuk ako ja moram da pamtim datume koji su mi bitni? Stižu mi notifikacije za razne gluposti, te pre 5 godina sam postavio ovaj status, pa pre 2 godine sam šerovao onu sliku i tako svakog dana, a ono što mi je najvažnije i što mi najviše znači, treba sam da pamtim. Zar je toliki problem da upamte taj jedan, jedini dan u godini? Posle svega sam lepo rešio da presavijem tabak i da podnesem tužbu jer mi je zbog njegove nebrige ugrožen brak. Nije stvar u novcu, ovo radim da nijedan muž nikada više zbog Fejsbuka ne bude u ovakvoj situaciji– istakao je Padežanin.

On je dodao i da je u jednom momentu pomislio da ugasi svoj Fejsbuk nalog, ali je ipak odustao od te namere kada je shvatio da nakon toga neće imati nikog ko bi ga svake godine podsećao na ženin rođendan.

 

Soko Sokolović

Tagovi: , ,
 1. Razvedes se i problem resen.

  • Ciniku jedan, cilj ti je samo da u Srbiji bude više razvoda nego u Brozovo doba!

   • Ja samo nudim resenje a brak je osnovni razlog zbog koga se ljudi razvode.
    A bre, i te zene, sta hoce… ,,Namerno radjaju da ne bi radile” -sto rece Prvi smrad srbije.

 2. Zato ja preventive radi sve te datume kad ocekujem poklon i paznju najavim ranije…jer mozda neki bas tad nisu na fejsu… nema izgovora onda…sta vi muskarci mislite da je nama zenama lako doskociti?…

 3. Hvala…i otvori vrata nogom…jer ruke su ti zauzete poklonima naravno:)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix