nazad na vrh

Muškarac upisao školu plesa da bi naučio da igra

Plesna partnerka mu je odmah rekla da ima dečka

BEOGRAD, 8. jun 2013, (Njuz) – Miloš Nešković (24), student iz Beograda, upisao je prošle nedelje školu Latino plesova, sa željom da nauči da igra sambu, rumbu, ča-ča-ča i ostale igre, saznaje Njuz.

Ovaj student kaže da ga okolina od kada im je saopštio svoj plan gleda sa velikim nepoverenjem i da je imao brojne probleme da objasni ljudima svoje namere.

– Devojka se posvađala sa mnom čim sam joj rekao svoj plan. Posebno me je optužila da sam namerno odabrao termine koji se poklapaju sa njenim časovima španskog, samo da ne bi i ona mogla da krene na ples – kaže Miloš i dodaje da su i njegovi roditelji bili zbunjeni zbog ove njegove odluke i da su mu odmah rekli da su mislili da ima stabilnu vezu.

– Moji drugari su, s druge strane sa oduševljenjem primili ovu vest, i posle prvog časa me je njih nekoliko pozvalo. Svi su me odmah pitali “kakve su“, što me je zbunilo, jer sam prvo mislio da ih zanima koliko je teško savladati osnovne pokrete, ali sam onda shvatio da me pitaju kakve su devojke na plesu – otkriva Miloš i kaže da su i devojke na časovima malo sumnjičavo gledaju ostale muškarce i njega.

– Već na prvom času mi je devojka koju mi je instruktor dodelio za partnerku, na samom početku razgovora spomenula da ima dečka – otkriva ovaj student.

Miloš kaže da se nakon časova vraćao sa dvojicom mladića, koje je pitao kakvi su im prvi utisci sa plesa, na šta su mu rekli da “nisu neke ribe“ i da će verovatno promeniti plesnu školu.

Marko Dražić

Tagovi: , ,
 1. Oplakah! :P Bavim se plesom vise od 10 godina, i zao mi je sto moram da priznam da se zaista svelo samo na ovo…

 2. Иде на часове латино-плеса да би научио да игра – школски пример латентног геја.

 3. @ Александар Хејтер:
  Budi sretan što nisi latentan! ;)

 4. mnogi vole ples ma kako to zvucalo

 5. Čekaj hoćete da kažete da postoje drugi razlozi za polazak u školu plesa ?
  Nije samo plesanje u pitanju ?
  Nemoguće !!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix