nazad na vrh

Muškarci koji nose XS i 4XL jedva čekaju sniženja

...

BEOGRAD, 6. januar 2015, (Njuz) – Velika sniženja, koja su trgovci najavili od polovine februara, obradovala su sve muškarce koji nose veličine XS i 4XL, saznaje Njuz.

Ovi pripadnici jačeg pola zadovoljno trljaju ruke jer kako kažu, sniženja su jedini period u godini kada oni mogu da nađu odeću odgovarajuće veličine i to po jako povoljnim cenama.

– Nosim XS, eventualno S i zaista imam veliki problem da nađem odeću za sebe kada radnje izbace nove muške kolekcije. Tada su u buticima samo M, L i XL veličine, kao da svi samo to nose. Međutim, kada nastupe sniženja, tada mogu da se obučem kao čovek. Izbor muške odeće je tada neverovatan – ispričao je za Njuz Marko Ilić, dvadesetdevetogodišnji pravnik.

Miroslav Rakonjac, tridesetpetogodišnji Beograđanin koji nosi 4XL kaže da jedva čeka rasprodaje.

– Hvala Bogu da ne nosim L ili XL, ne znam kako bih se u tom slučaju oblačio. Muške stvari u tim veličinama su jako skupe, a prijatelji mi se žale da kada dođu rasprodaje te veličine mogu da nađu samo u nekim čudnim bojama koje nikada ne bi nosili – ispričao je on.

Ipak, kako Njuz nezvanično saznaje, trgovci su rešili da ove godine obraduju sniženjima i muškarce koji nose standarne veličine pa će samo zbog njih obezbediti i 2 džempera u L veličini, kao i jednu XL košulju.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Da,da, grad (ovde u Srbiji) je pun obuće od br. 46 do 49 na velikom sniženju… Ne zna čovek koje bi pre kupio! :)

 2. XL košulju obavezno nositi preko L džempera, to je ovogodišnji “fashion must”, “kežual” look, koji “fura” boško jakovljević,modni guru kretenaste Srbije, one Srbije koja je najdublje spoznala sebe čačkajući nos,oduševljeni onim što su ugledali na vrh prsta: Da, to sam ja – svetlucava slina…

 3. Ne znam sta mi se vise isplati?
  Da li da kupim gace za 5 evra ili zelezaru za jedan?

  • Ako, kupuješ gaće koje nosi Zorana npr. bolje onda gaće. Možeš ih i kao jastučnicu koristiti.

  • Kupi gaće, malo ih iznosaj te liferuj na deponiju.Kažeš poslovnom ortaku(za 4 evra) gde si ih tačno bacio, on iste samo izvrne jer se tako tek naslućuje da su nošene, iznese na tezgu i proda za 3 evra…Uložiti dobit u dalje obrtanje kapitala, a kad se posao raširi, zaposliti dijarejične političare da budu manekeni… P.S. Ostavljam mogućnost da računica koja iskazuje zaradu u ovom slučaju nije jasna, ali meni nije jasna računica ace čudotvorca kako će Nam biti bolje u 2016.godini, ali ću iz čiste radoznalosti ostati živ -možda je dužničko ropstvo uistinu vid slobode?

  • Razmisli koliki ti je rizik ta železara, da ne baciš uludo pare. nema više tenkova, a ne znam koliko ima čeličnih ili gvozdenih mostova. najbolje da se raspitaš o tim mostovima pre nego što uložiš pare. Zato bolje kupi gaće. ide zima.

 4. Mislio sam da je Mišković tajkun broj 1 u Srbiji, kad ono nije. To je neki Sale.
  Na svakoj trgovini Sale ovoliko, Sale onoliko.

 5. Šta je s nama koji ne nosimo gaće? Hoćemo zdravstvenu naknadu zbog herojskog prkosa zimi!!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix