Sve je počelo od "vaspitnog" šamara
njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

01. dec. 2017

Muž pretukao ženu jer nije prijavila da je šef maltretira

BEOGRAD, 1. decembar 2017, (Njuz) – Žarko Milivojević iz Sremčice brutalno je pretukao svoju ženu, koja više od mesec dana odbija da prijavi maltretiranje na poslu od strane njenog šefa.

Žarko Milivojević je ženu pretukao baš na Dan borbe protiv nasilja nad ženama, 25. novembra.

– Taj dan je bio idealan da Marija preseče i prijavi nasilje koje mesecima unazad trpi na poslu od strane njenog šefa. Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama treba da traje više od 24 sata. Stvarno ne znam šta joj je u glavi. Siguran sam da ona nije mazohista – rekao je Milivojević okupljenim novinarima.

Milivojević je tog dana od ranog jutra pokušavao da joj objasni da je idealna prilika, s obzirom na to da njegova supruga Marija radi u velikoj, poznatoj kompaniji, da pozove redakcije ili napiše otvoreno pismo koje će objaviti na društvenim mrežama. Kako nije mogao da je ubedi u to, prvo joj je udario, kako sam kaže, “vaspitni” šamar.

– Nije vredelo, očigledno da se nečeg plaši. Ona je klasična žrtva nasilja. Ni nakon desete šamarčine nije htela da ga prijavi. Čak ni kada sam je šutnuo, nije ukapirala da treba da ga prijavi. Njen šef je monstrum. Dokle tako? Traži da radi prekovremeno, nema razumevanja da postoje vikendi, praznici, slave…plaća joj minimalac na račun, a deo koji joj daje na ruke koristi kao sredstvo ucene. Tome se mora stati na put – objašnjava Milivojević.

Prema njegovim rečima, seksualno uznemiravanje, zlostavljanje i mentalna tortura su nedopustivi oblici nasilja, a problem je daleko veći nego što to izgleda. Na pitanje novinara šta je šamaranje i tuča, Milivojević je rekao “vaspitavanje”.

– Da je njen šef žensko, lako bih ga prevaspitao – zaključio je Milivojević.

Uroš Bogdanović

  1. Ja sam kaže:

    …a onda je Marija otisla kod ministra sarcevica, odakle joj se gubi svaki trag.

  2. Malo mnogo kaže:

    I onda je Marija otišla da prijavi za nasilje muža, jer muža može da nađe kad hoće, a posao bogami teško.

  3. Алокин kaže:

    Свака пријаволошкиња насиља добива бескаматни кредит. (од сигурне банке).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *