njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

13. nov. 2013

Muž uspeo da ubedi ženu da joj ne trebaju nove čizme

Muž morao da upotrebi svo znanje iz psihologije

BEOGRAD, 13. novembar 2013. (Njuz) – Petru Mitroviću, PR menadžeru iz Beograda juče je konačno pošlo za rukom da ubedi svoju ženu Elenu da joj ne trebaju nove čizme, saznaje Njuz.

On se nedaljama pripremao za ovaj podvig, a iako je Elena odustala od kupovine, Petar smatra da je još uvek rano za slavlje.

– Od kada mi je Elena pominjala da joj trebaju nove čizme, pokušavao sam da je urazumim i ubedim da su joj ove stare sasvim dobre i da može da ih nosi, jer se nisu nimalo pohabale, a i skupo ih je platila. Ona je iznosila neke sulude teorije, a što je najgore, u tome su je podržavale i sve drugarice – rekao je Petar.

On dodaje da mu je u mnogome pomoglo i njegovo znanje iz oblasti PR-a i psihologije ubeđivanja.

– Prvo sam se ljutio na nju što tako rasipnički troši naš budžet, a onda sam je ubeđivao lepim rečima i danima sam joj tepao, ali to nije puno pomoglo. Najviše se naljutila na mene kada sam pokušao da hvalim njene stare čizme, sećam se da je tada plakala i pitala me da li imam oči. Na kraju sam, zahvaljujući obrnutoj psihologiji i nekim obećanjima uspeo da odložim njenu kupovinu, a videćemo do kad – ističe Petar.

Njegova žena Elena kaže da je ponosna što ima muža koji može da joj dokaže i neke sulude stvari kao na primer to da se čizme od prošle godine mogu nositi i ovu sezonu.

– Zaista nisam verovala da se u prošlogodišnjoj obući može koračati i u narednoj godini. Ovo je divno otkriće za mene i hvala mom suprugu na tome. Pokazao mi je da čizme mogu da traju i duže od jedne sezone. Verujte mi da mi sve ovo izgleda kao neko čudo – priča Elena.

Ona za sad pokušava da sa starim čizmama izađe na ulicu i da prošeta par ulica u njima. Ako uspe u tome, odlučila je da nagradi sebe novim kaputom jer joj je prošlogodišnji zaista dotrajao.

Jasmina Gavrilov

 1. Gagi kaže:

  Ja polagao psihologiju na državnom, a moja kupila dvoje čizama u dva dana… :(

  1. celtic kaže:

   Ključno pitanje: Jesi li otplatio čizme?

   1. Gagi kaže:

    Kazaću ti samo da operem suđe…

 2. Cartesius kaže:

  Dobri ste., ali samo malo vise pismenosti. Sav, sva, SVE! Sve meso, sve selo, sve znanje. Ipak niste dnevnik RTS.

  1. jota kaže:

   Nisam siguran da si u pravu.
   Svo smece ili sve smece.
   Polemika ligvista izmedju svo i sve je vec odavno prisutna

 3. Boki kaže:

  Možda Petar misli da se izvukao, kaput naplatiće sve

 4. Jan kaže:

  Znate li šta treba da uradi njegova žena , ako želi i taj kaput od lisice? – Isto što i lisica , kada želi mladunce .

 5. ariela kaže:

  Neobicno me zainteresovala ova vest…ubediti jednu zenu da joj ne trebaju nove cizme ravna se kao i ubediti je da ima sta da obuce iako ona i pored punog ormana tvrdi suprotno!…Mislim dakle da bi svaki muskarac koji to uspe trebao da u svoj Curiculum vitae upise u rubriku talenat ovakav podvig…

 6. potrošač kaže:

  Ma ja kupio cipele u poznatoj Srpskoj firmi “Planinki” i nosio ih mesec dana posle čega su se pete na cipelama raspale jer su šuplje. Obućar mi je rekao da se to ne može popraviti jer su to cipele za “jednokratnu upotrebu” mada su koštale 3000 dinara. Iz prodavnice su cipele koje sam reklamirao poslali u fabriku odakle su mi poslali zapisnik da su cipele kvaliteno napravljene te da ne razumeju zašto sam se ja žalio i da ne uvažavaju moju reklamaciju. Zato se slažem sa ovim člankom da ne treba kupovati novu obuću koju prodaju naše “renomirane domaće firme” jer je ta obuća uvezena iz Kine pa je zato za “jednokratnu upotrebu” iako super izgleda.

 7. Tagore kaže:

  Mi, veterani uspešnih ratova za Ujedinjenu Srbiju, mi, lepi Balkanci od Cetinje, Beogradskog Pašaluka, Novog Sada i cele Šumadije, mnogo volimo da našim vrednim domaćicama i našoj deci unapred obezbedimo budućnost.

  (Muž moje komšinice nije hteo ni nove gaće da joj plati; obećao sam joj dva para polovnih za Božićne praznike. Naš čopor pasa iz Neminjine 11 je izujedao mladu penzionerku Olgu Zečević (75) u centru Aranđelovca.)

  Mufti Muamer Zukorlić je u istom času svojoj petoj supruzi poklonio mušmule za Božić. Gladna unuka penzionera Jovana Krkobabića je izrazila nezadovoljstvo povodom neravnopravne raspodele mušmula, dok je deka Krko najavio obustavu rada.

 8. Una kaže:

  Haha, jes, pa se pomamila da kupi novi kaput. Uspesna misija muza, nema sta. A…koji snobovi.

 9. Zika Pavlovic kaže:

  E to se zove novinarstvo, svi su pricali o tom mitu da je postoja covek koji je to uspeo a evo i dokaza

 10. jezz kaže:

  Dada, a legenda kaze da postoje ljudi koji se na maturi nisu obukli kao idioti…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *