Fontana na Slaviji ima utisak da stagnira i želi da napreduje
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. jul. 2018

Muzička fontana na Slaviji upisala kurs za DJ-ja na Megatrendu

BEOGRAD, 6. jun 2018, (Njuz) – Muzička fontana na Slaviji upisala je kurs za DJ-ja na privatnom fakultetu Megatrend kako bi postala prva diplomirana muzička fontana na svetu.

Fontana se na ovaj korak odlučila jer, kako je navela, želi da napreduje u onome što radi.

– U poslednje vreme imam utisak da sam počela malo da stagniram i da vrtim jedne te iste pesme u krug. Dobro, to je u suštini moj posao, ali želim da napredujem, želim da malo obogatim repertoar i ponudim slušaocima nešto novo pored  Majkla Džeksona, Pavarotija i  šlagera. Mislim da moja publika zaslužuje makar Džejsona Derula i Post Malouna, za početak. Bilo bi lepo da, pored muzike, svetala i bacanja mlazeva, budem poznata i kao fontana koja ima diplomu DJ-ja. Po tome bih definitivno bila prva u svetu i privukla bih još više turista nego do sada – izjavila je fontana za Njuz.

Rektor Megatrenda Mića Jovanović naveo je da je velika čast što će jedina muzička fontana u regionu biti polaznik baš kurs tog fakulteta.

– Fontana nije imala nikakve posebne zahteve osim da joj omogućimo da studira od kuće, to jest sa Slavije, jer joj je malo teško da se kreće. Sa zadovoljstvom smo joj izašli u susret, jer ni nama nije bilo u interesu da sada proširujemo amfiteatar kako bi mogla da dođe na predavanja Boba Sinklera i Dejvida Gete – objasnio je Jovanović i zaključio da će građanima sigurno biti zanimljivo da gledaju i slušaju kako ta dva poznata didžeja podučavaju fontanu na Slaviji miksovanju i unosu dovoljno tečnosti na žurkama.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa koliko su naprednjaci doprineli poletu i marketingu megatrenda, minimalno što je ova visoko obrazovna institucija zauzvrat mogla da uradi – mogla je fontani diplomu i da pokloni. Ma šta pokloni, mogla je da proglasi fontanu za počasnog doktora DJ!

 2. jojo kaže:

  Hahahha, top prilog :D

 3. voya montoya kaže:

  Hteli ste reci da je netko,iz beogradskog vodovoda i kanalizacije-JKP ,upucen na specijalizaciju…?!!!

 4. nena kaže:

  Da zaboravili ste da napisete da ce, cim pronadje nacin da stigne do Prokopa, strucnu praksu fontana odraditi na Exitu.

 5. Pravda za fontanu! kaže:

  Ja ne znam ni jednu fontanu koja je kompetetnija za predavaca! Treba da ima svoju katedru na fakultetu, sto je posteno, pravedno, i – pedagoski!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *