njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. jan. 2023

Na beogradskom aerodromu otvoren poseban šalter za špijune

BEOGRAD, 12. januar 2023, (Njuz) – Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ od danas je otvoren poseban šalter koji će prilikom pasoške kontrole koristiti samo strani špijuni, saopšteno je iz ovog preduzeća. Potreba za otvaranjem novog ulaza ukazala se tokom novogodišnjih praznika kada su se zbog najezde pripadnika stranih obaveštajnih službi u Beograd na aerodromu stvarale neopisive gužve.

– Oko Nove godine i inače imamo pojačan priliv putnika, ali ovoga puta su stotine stranih špijuna napravile pravi haos. Što reče predsednik Vučić, Beograd je ličio na Kazablanku. Na postojećim šalterima došlo je do pravog začepljenja, pa smo zato rešili da ubuduće otvorimo poseban ulaz samo za strane agente. Ubeđeni smo da će im sada ulazak u naš glavni grad biti znatno lakši i brži – rekao je Goran Vesić, ministar saobraćaja u Vladi Srbije.

Prilikom ulaska u našu zemlju strani agenti biće obavezni da pored pasoša pokažu i svoju špijunsku legitimaciju, kako bi se procedura maksimalno skratila i kako bi ova kategorija gostiju iz inostranstva u našem glavnom gradu imala što ugodniji boravak.

– Razmišljamo da uvedemo i posebne taksi i autobuske linije za strane špijune koje će ih prevoziti od aerodroma do hotela u centru grada ili njihovih ambasada. Želja nam je da Agenti američke CIA, britanske MI6, ruskog FSB, nemačkog BND i ostale njihove kolege iz Beograda ponesu najlepše uspomene i da nam se stalno vraćaju – kaže ministar Vesić.

On je izrazio nadu da strani agenti neće u srpsku prestonicu dolaziti samo tokom novogodišnjih praznika, već da će ovde boraviti tokom čitave godine, jer Beograd ima sve uslove za ubrzan razvoj špijunskog turizma.

Miroslav Vujović

  1. Brojanica181818 kaže:

    Glupost sta radite, to nije novinarstvo…

  2. Патријота kaže:

    Џемс Бонде брате, само витаминске салате!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *