njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. apr. 2011

Na koncertu Tap 011 nastupio njihov tribute bend

Tap 011 tribute band

BEOGRAD, 1. april 2011. (Njuz) – Tap 011 priredili su večras publici u Beogradskoj areni veliko prvoaprilsko iznenađenje tako što uopšte nisu nastupili oni lično već je umesto njih koncert održao Tap 011 tribjut bend sačinjen od petoro jedanaestogodišnjaka.

Publika u prvom delu koncerta gotovo uopšte nije primetila razliku jer je muzika išla sa matrice, a tribute bend je pevao na plejbek. Obožavaoci su, međutim, primetili podvalu kada je maloletnoj dvojnici Goce Tržan spala perika sa glave. Prisutni su počeli da negoduju i zvižde, ali je tribute bend uspeo da donekle „izvuče stvar“ veziavnjem numera „Gaće“ i „Bunda“, možda i najvećih Tap 011 hitova.

Da se nešto čudno dešava, moglo se naslutiti i prema informacijama koje su neposredno pre koncerta prostrujale Arenom, a prema kojima su originalni Tapovci viđeni u MekDonaldsu na Terazijama kako se bogato goste hranom i pićem.

Ipak, niko nije poverovao u te informacije, jer niko nije verovao da bi se Tapovci tako našalili sa obožavaocima koji su skupo platili svoje karte za njihov povratnički koncert, bez obzira što su ovu podvalu nagovestili sloganom „Taprililili“ koji se nalazio na plakatima za ovaj nastup.

Koncert je prekinut na polovini kada je svih četrneast obožavaoca iz fanpita probilo ogradu, pobacalo one iritantne likove iz obezbeđenja i popelo se na binu u nameri da se obračuna sa dvojnicima Tapovaca. Incident većih razmera uspeli su, zahvaljujući svojoj prisebnosti, da spreče roditelji maloletnih imitatora, koji su mislili da njihova deca nastupaju na školskoj priredbi OŠ Kosta Abrađević.

Udruženje estradnih umetnika Srbije večeras je oštro osudilo postupak Goce Tržan, Ivane Negativ i one trojice, navodeći da je krajnje sramotno to što su se gostili u MekDonaldsu, a ne u nekom domaćem etno restoranu u Skadarliji.

Nenad Milosavljević

  1. daqa020 kaže:

    pojedete vi go*no tap-u sta bre kenjate??:pP i bas bi se setali po slaviji a ceo grad izleplejn bilboardima 1 april hahaha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *