Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. nov. 2023

Na Pornhabu otvorena kategorija BIA

MONTREAL, 30. novembar 2023, (Njuz) – Vlasnik Pornhaba, kompanija Majndgik, saopštila je da je ovaj sajt od danas bogatiji za još jednu kategoriju čiji je naziv “BIA”. U saopštenju se navodi da će svi posetioci Pornhaba moći da uživaju u do sada neviđenim porno snimcima srpskih opozicionih političara.

– BIA nas je kontaktirala sa željom da naš sajt iskoristi za plasiranje svog sadržaja jer, kako su naveli, nisu mogli da ga prikažu u domaćim medijima. U pitanju je ogroman broj amaterskih snimaka seksa i došli smo do zaključka da, pošto je reč o specifičnom materijalu, on zaslužuje posebnu kategoriju koja nosi ime glavnog distributera ovog sadržaja – rekao je brend direktor Pornhaba Aleks Klajn.

– Veoma smo uzbuđeni zbog nove kategorije, a ono što nas posebno raduje jeste veliko interesovanje koje vlada za nju. Beležimo ogromnu posetu iz Srbije i to gledalaca koji su vrlo aktivni na sajtu jer, ne samo što se dugo zadržavaju, već ostavljaju jako veliki broj komentara u kojima, pored komentarisanja aktera snimaka, hvale predsednika Srbije i njegove napore da se za ove snimke sazna – izjavio je Klajn za Njuz.

Klajn je dodao i da je Pornhab sklopio ugovor sa predsednikom Vučićem koji će biti ekskluzivni promoter ove kategorije.

Soko Sokolović

 1. Баш Рђа kaže:

  Неам појма ко је Микетић и нећу то да гледам, ни Сузану Манчић ни Северину нисам, па нећу ни њега, ја бре поштујем туђу приватност. Али, ето, сва галама око тог снимка некако ме је вратила у дане кад сам открио тај жанр кинематографије, голе тете, сисе и дупета, и сетио сам се извесне госпође Лин, да, да, Џинџер Лин. После је баталила порњаву, ваљда се удала, била је у једном споту Металике нешто, сад је поштена жена, верујем да никад не би била у СНС. Е сад, чуо сам, да је још раније, у време пре чак и VTO и Electric Blue, некако у време кад је “Лептирица” била актуелна, у СФРЈ постојала јака андерграунд порно сцена, не знам, старији људи кажу да памте остварења “Мадам Ангелина-вреле ноћи на РТВ Београд”, и “F..k me Fahry- my private shqiptar!”. Па из раних деведесетих, наводно у Кромањонац продукцији, као постоје неке порно-комедије ал са транџама јбг, “Tajna plavog mosta-licking Likana” и “Вишекруна-сви председникови људи”. Па сам ради овог писанија мало прелистао шта има ново у домаћој продукцији, па ево: налетео сам на радове симпатичне Чери Кис, не знам право име госпођице, али видех да је посвећена занату и прилично свестрана, јелте. Ради и лезбо сцене, (извињававам се, али ви сте покренули ову тему), па контам, ако већ због јебемлига чега морамо да имамо лезбачу на месту Председника Владе, дај да не буде она глуперда, грдило и лопужа, има ето и лепих и поштених. И енглески боље прича од оног скота, е сад ја не знам шта је од школе завршила ал то нико ни за брнабу не зна. Ју ју, дал и ово да напишем? Наводно постоје и нови снимци, неки глумац под псеудонимом Brother Andrew, снима групни секс на јахтама као, и нека млада нада, Ugly Kid Danny, ал то је неки лудак, силовања и тако неки дебилизми. Али ја то ништа не верујем, то неки хрват прича безвезе, неки Маргетић. Па то би значило, а то није могуће, да су они начисто бре погана и изопачена фамилија. Па кад сам поменуо “Лептирицу”, прича се да снимају и Хороре: “Ћевапчија-Људождер”, “Најезда зомби пензионера” и “Гласови после поноћи”!

  1. Saša kaže:

   Čeri za premijerku! Fuck off burn-a-bich!

   1. Баш Рђа kaže:

    Видим и ти би отрес*о вишњицу, прелазимо цензус лагано :) Само да уђе у записник да сам је ја први кандидовао! А слоган се сам намеће: “With cherry on top”! Са њом сендвич и не звучи тако лоше, хехе, најзад имам за кога да гласам!

 2. Kec iz rukava kaže:

  Кажу да има снимак из пициног парка где извесни Аца даје орал Ликани па и кажу да је црвени Шелка примао анал у Тузли, замислимо нпр Дачића у кожи како прима батине или грозомору Вука Д са Даном како пласирају кућни порно садржај.
  Свакако би изгубио апетит.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *