nazad na vrh

Na šta su klijenti banke tražili da im miriše kartica

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. A šta kao ima to da ono..kartica može da ti miriše po želji !?

 2. Pogrebi i pomirisi…? Samo ako pocnemo da grebemo,povrsinski usmrdecemo se, kao i danas,kada nas je zapahnuo miris prouzrokovan unutrasnjim dijalogom oko fudbalskog bega Shacirija….Valjda ce sutra ,pred TV kamerama,Iznogud Vesic-Goran,disati punim plucima pred TV doajenima…I kasljucati…Uz slogan : Disimo zajedno…kao jedno plucno krilo…!!!

 3. Postovani Njuz-u, u velikom broju online medija su ankete vezane za utakmicu Srbije i Brazila. Da li biste mogli i Vi jednu anketu vezanu za isti dogadjaj, samo malo precizniju, ne sa pitanjem: “da li moze ili ne..”, nego “sa koliko razlike ce …Srbija od Brazila”

 4. – Na državni posao
  – Na prvi milion (samo da me ne pitaju kako sam došao do njega)
  – Na botovski sendvič svaki dan isti
  – Na poziciju direktora u lokalnoj samoupravi
  – Na ljubavnicu i službeni auto
  – Na račun na Kajmanskim ostrvima
  – Na ugradnju u svaki opštinski poslić
  – Na esksploziv ispod džipa

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix