Za veliko pakovanje toalet papira nude se i respiratori
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. mar. 2020

Na Terazijama počela menjaža asepsola za toalet papir

BEOGRAD, 14. mart 2020, (Njuz) – Od jutros, na platou kod Terazijske česme, pojavio se poveći broj kolekcionara koji razmenjuju sredstva za dezinfekciju i toalet papir, javlja naš reporter iz centra grada.

Prema njegovim rečima, najviše se razmenjuju rolne toalet papira na komad i to za asepsol i alkohol, a vlasnici papira prilično cene svoju robu i ne daju je budzašto.

– Poneo sam litarsku bocu asepsola i nadam se da ću za nju dobiti tri rolne toalet papira. Supruga mi kaže da sam optimista i da treba da budem srećan ako dobijem i jednu rolnu jer se radi o najdeficitarnijoj robi, ali moram biti uporan jer se kući ne vraćam praznih ruku, makar bile čiste od asepsola – kaže za Njuz Milan Ognjenović koga smo zatekli ispred hotela “Moskva” kako merka vlasnike toalet papira.

– Imam kod sebe rolnu troslojnog papira i za nju ću tražiti bočicu asepsola i barem tri bočice alkohola. Pristala bih i na samo dve bočice alkohola, ali za to mogu dati samo jednoslojni papir. Malopre sam dobila sramotnu ponudu da za jednu rolnu papira dobijem domestos, a jedna baba je htela da mi uvali alkoholno sirće umesto medicinskog alkohola, ali ja sam iskusna i nisam nasela – kaže za Njuz Sanja Nedović i dodaje kako će sutra doneti pakovanje od 4 toalet papira, ali da će za uzvrat tražiti i masku i rukavice, dok će za ono veliko pakovanje tražiti respirator.

Paralelno sa menjažom sredstava za dezinfekciju i toalet papira, ljudi kod Terazijske česme počeli su da menjaju i sličice “NBA sezona 2019/2020” kao i sličice “Olimpijske igre 2020”, ali je veliki problem što svi imaju iste, bele sličice bez ikakvih slika na njima.

Miroslav Vujović

  1. Ja sam kaže:

    Radi ocuvanja toaletpapirne stabilnosti zemlje Vlada je resila da uvede vanredno stanje, sto podrazumeva ukidanje javnih WC-a, upotrebu do maksimum tri lista papira po velikoj nuzdi i bavezu koriscenja Kurira, Informera i Telegrafa u nedostatku Palome.
    Ovim povodom Vladar je izjavio:
    – Narode, ko boga vas molim, manje kakite.

  2. voya montoya kaže:

    Ma ne moze nam niko nista…!! Mi stojimo postojano, kano budaline…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *