nazad na vrh

Na Terazijama počela menjaža asepsola za toalet papir

Za veliko pakovanje toalet papira nude se i respiratori

BEOGRAD, 14. mart 2020, (Njuz) – Od jutros, na platou kod Terazijske česme, pojavio se poveći broj kolekcionara koji razmenjuju sredstva za dezinfekciju i toalet papir, javlja naš reporter iz centra grada.

Prema njegovim rečima, najviše se razmenjuju rolne toalet papira na komad i to za asepsol i alkohol, a vlasnici papira prilično cene svoju robu i ne daju je budzašto.

– Poneo sam litarsku bocu asepsola i nadam se da ću za nju dobiti tri rolne toalet papira. Supruga mi kaže da sam optimista i da treba da budem srećan ako dobijem i jednu rolnu jer se radi o najdeficitarnijoj robi, ali moram biti uporan jer se kući ne vraćam praznih ruku, makar bile čiste od asepsola – kaže za Njuz Milan Ognjenović koga smo zatekli ispred hotela “Moskva” kako merka vlasnike toalet papira.

– Imam kod sebe rolnu troslojnog papira i za nju ću tražiti bočicu asepsola i barem tri bočice alkohola. Pristala bih i na samo dve bočice alkohola, ali za to mogu dati samo jednoslojni papir. Malopre sam dobila sramotnu ponudu da za jednu rolnu papira dobijem domestos, a jedna baba je htela da mi uvali alkoholno sirće umesto medicinskog alkohola, ali ja sam iskusna i nisam nasela – kaže za Njuz Sanja Nedović i dodaje kako će sutra doneti pakovanje od 4 toalet papira, ali da će za uzvrat tražiti i masku i rukavice, dok će za ono veliko pakovanje tražiti respirator.

Paralelno sa menjažom sredstava za dezinfekciju i toalet papira, ljudi kod Terazijske česme počeli su da menjaju i sličice “NBA sezona 2019/2020” kao i sličice “Olimpijske igre 2020”, ali je veliki problem što svi imaju iste, bele sličice bez ikakvih slika na njima.

Miroslav Vujović

  1. Radi ocuvanja toaletpapirne stabilnosti zemlje Vlada je resila da uvede vanredno stanje, sto podrazumeva ukidanje javnih WC-a, upotrebu do maksimum tri lista papira po velikoj nuzdi i bavezu koriscenja Kurira, Informera i Telegrafa u nedostatku Palome.
    Ovim povodom Vladar je izjavio:
    – Narode, ko boga vas molim, manje kakite.

  2. Ma ne moze nam niko nista…!! Mi stojimo postojano, kano budaline…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix