nazad na vrh

Na Terazijama počela menjaža asepsola za toalet papir

Za veliko pakovanje toalet papira nude se i respiratori

BEOGRAD, 14. mart 2020, (Njuz) – Od jutros, na platou kod Terazijske česme, pojavio se poveći broj kolekcionara koji razmenjuju sredstva za dezinfekciju i toalet papir, javlja naš reporter iz centra grada.

Prema njegovim rečima, najviše se razmenjuju rolne toalet papira na komad i to za asepsol i alkohol, a vlasnici papira prilično cene svoju robu i ne daju je budzašto.

– Poneo sam litarsku bocu asepsola i nadam se da ću za nju dobiti tri rolne toalet papira. Supruga mi kaže da sam optimista i da treba da budem srećan ako dobijem i jednu rolnu jer se radi o najdeficitarnijoj robi, ali moram biti uporan jer se kući ne vraćam praznih ruku, makar bile čiste od asepsola – kaže za Njuz Milan Ognjenović koga smo zatekli ispred hotela “Moskva” kako merka vlasnike toalet papira.

– Imam kod sebe rolnu troslojnog papira i za nju ću tražiti bočicu asepsola i barem tri bočice alkohola. Pristala bih i na samo dve bočice alkohola, ali za to mogu dati samo jednoslojni papir. Malopre sam dobila sramotnu ponudu da za jednu rolnu papira dobijem domestos, a jedna baba je htela da mi uvali alkoholno sirće umesto medicinskog alkohola, ali ja sam iskusna i nisam nasela – kaže za Njuz Sanja Nedović i dodaje kako će sutra doneti pakovanje od 4 toalet papira, ali da će za uzvrat tražiti i masku i rukavice, dok će za ono veliko pakovanje tražiti respirator.

Paralelno sa menjažom sredstava za dezinfekciju i toalet papira, ljudi kod Terazijske česme počeli su da menjaju i sličice “NBA sezona 2019/2020” kao i sličice “Olimpijske igre 2020”, ali je veliki problem što svi imaju iste, bele sličice bez ikakvih slika na njima.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Radi ocuvanja toaletpapirne stabilnosti zemlje Vlada je resila da uvede vanredno stanje, sto podrazumeva ukidanje javnih WC-a, upotrebu do maksimum tri lista papira po velikoj nuzdi i bavezu koriscenja Kurira, Informera i Telegrafa u nedostatku Palome.
    Ovim povodom Vladar je izjavio:
    – Narode, ko boga vas molim, manje kakite.

  2. Ma ne moze nam niko nista…!! Mi stojimo postojano, kano budaline…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix