nazad na vrh

Na Trgu republike postavljen sat koji odbrojava do Vučićevog obraćanja

BEOGRAD, 4. maj 2022. (Njuz) – Na Trgu republike u Beogradu jutros je postavljen veliki sat koji odbrojava vreme do obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, koje je zazakazno za petak, 6. maja.

Kako je objasnio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska uprava se na ovaj korak odlučila zbog rastuće zabrinutosti građana.

– Gospodin Vučić zbog brojnih obaveza proteklih dana nije stizao da se obrati javnosti, a dobili smo puno pitanja naših sugrađana da li će se to sigurno dogoditi u petak. Kako bismo razvejali sve sumnje, postavili samo ovaj sat ne bismo li svi solidarno, jedni sa drugima, dočekali ovo, po svemu sudeći, istorijsko obraćanje našeg predsednika – izjavio je Vesić.

Na pitanje, šta ako se desi da se predsednik do petka vanredno obrati, Vesić je odgovorio da to ništa neće promeniti, već da je namera grada da malo relaksira trenutnu napetost kod građana i olakšati im iščekivanje.

Celoj akciji će se, kako je naveo Vesić, pridružiti i Studio B.

– Razgovarali smo sa urednicima Studija B. Oni razumeju situaciju i do kraja dana će se na ekranu, pored čuvenog znaka ove medijske kuća pojaviti i natpis “Predsednikovo obraćanje” i sat koji odbrojava – dodao je Vesić i pozvao sve televizije u Srbiji da urade isto.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix