njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. maj. 2022

Na Trgu republike postavljen sat koji odbrojava do Vučićevog obraćanja

BEOGRAD, 4. maj 2022. (Njuz) – Na Trgu republike u Beogradu jutros je postavljen veliki sat koji odbrojava vreme do obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, koje je zazakazno za petak, 6. maja.

Kako je objasnio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska uprava se na ovaj korak odlučila zbog rastuće zabrinutosti građana.

– Gospodin Vučić zbog brojnih obaveza proteklih dana nije stizao da se obrati javnosti, a dobili smo puno pitanja naših sugrađana da li će se to sigurno dogoditi u petak. Kako bismo razvejali sve sumnje, postavili samo ovaj sat ne bismo li svi solidarno, jedni sa drugima, dočekali ovo, po svemu sudeći, istorijsko obraćanje našeg predsednika – izjavio je Vesić.

Na pitanje, šta ako se desi da se predsednik do petka vanredno obrati, Vesić je odgovorio da to ništa neće promeniti, već da je namera grada da malo relaksira trenutnu napetost kod građana i olakšati im iščekivanje.

Celoj akciji će se, kako je naveo Vesić, pridružiti i Studio B.

– Razgovarali smo sa urednicima Studija B. Oni razumeju situaciju i do kraja dana će se na ekranu, pored čuvenog znaka ove medijske kuća pojaviti i natpis “Predsednikovo obraćanje” i sat koji odbrojava – dodao je Vesić i pozvao sve televizije u Srbiji da urade isto.

Nenad Milosavljević

  1. Patrijota kaže:

    Ja ne znam zbog cega ovaj covek nije bar predsednik Vlade! #BravoSicVe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *