Zgrada ima i video nadzor koji može da snimi sve obračune u celoj ulici
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

05. jan. 2018

Na Vračaru na prodaju stan sa predivnim pogledom na buduće mafijaške obračune

BEOGRAD, 5. januar 2018, (Njuz) – U oglasima se ovih dana pojavio ekskluzivni stan na Vračaru, za koji je navedeno da ima predivan pogled na brojne mafijaške obračune koji se očekuju u ovom kraju, saznaje Njuz.

Nismo uspeli da otkrijemo u kojoj se tačno ulici stan nalazi, ali je navedeno da ima preko 100 kvadrata i terase koje gledaju na čak dve ulice, čime njegovi vlasnici mogu da gledaju više potencijalnih lokacija za nove likvidacije.

– Mnogi stanovi na Vračaru nemaju lep pogled zbog brojnih okolnih zgrada, koje mogu da zaklone vidik na neku pacnjavu, dizanje u vazduh, čak i najobičniju tuču. Prednost ovog stana je njegova visina i nešto niže komšijske zgrade, čime posmatrač neće biti uskraćen za sve najzanimljivije obračune – navodi Mirko Vasić, agent za nekretnine.

– Neki smatraju da je 2.900 evra za kvadrat prevelika za ovakav stan, ali oni ne uzimaju u obzir da zgrada ima i video nadzor, i da kamere mogu da snime skoro celu ulicu, čime će vlasnici stanova moći da imaju snimljene i neke buduće pucnjave – dodaje ovaj agent.

On kaže da je potražnja ogromna i da ne može da postigne da stan pokaže svim zainteresovanim kupcima.

– Vračar je hit u poslednje vreme, jer je u pitanju kraj koji se na svakih nekoliko nedelja pojavljuje u medijima, pa je i normalno da bi svi želeli da tu žive – kaže ovaj prodavac.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Čak i kad bi mi tetka ponudila da kupim ovaj stan ja bih razmislio. U državi gde policija, gotovo dve godine ne može da pohvata idiote koji teškom mehanizacijom tutnje kroz prestonicu i ruše sve što stignu, gde policajke sklanjaju tragove kriminala, a kriminalci se upucavaju i po Novom Sadu i po Nišu i svugde po zemlji, svaki stan može imati prozor ili balkon sa dobrim pogledom na kriminal. Kada je kriminal glavna aktivnost, zašto toliko plaćati za kvadrat odakle se vidi bolje, kad se svugde dobro vidi!

  2. voya montoya kaže:

    Slicna situacija je i u drugim BEogradskim naseljima ,sa kontraverznim komsijama…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *