Beograđani dobili savete kako da postupaju ako zateknu ova krhka bića koja lutaju od stana do stana
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

28. feb. 2018

Nada Macura apelovala na Beograđane da utople promrzle SNS aktiviste koji im zvone na vrata

BEOGRAD, 28. februar 2018, (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura apelovala je danas na sve Beograđane, kojima na vrata zazvone promrzli aktivisti SNS-a, da ih uvedu u svoje domove, utople i zbrinu.

Macura je dala savete svim građanima kako da postupaju u slučaju da ispred svojih vrata “zateknu ova krhka bića koja lutaju od stana do stana”.

– Dragi Beograđani, ukoliko ovih dana ispred svojih vrata ugledate promrzle aktiviste Srpske napredne stranke, koji su se tu slučajno zatekli jer treba da provere da li ćete im poveriti svoj glas na ovim izborima, uvedite ih u svoje tople domove, dajte im nešto hrane, najbolje po sendvič i malo vode ukoliko su žedni. Ova nežna bića, koja teško mogu sama da opstanu napolju po ovom minusu, ne traže mnogo. Sve što žele od vas je da im potvrdite svoj siguran glas za SNS na predstojećim izborima – rekla je za Njuz Nada Macura – Budite humani i pokažite da duboko u sebi gajite ljubav prema vladajućoj stranci i Aleksandru Vučiću, dodala je ona.

– Ukoliko imate uslova, možete nekog od njih i usvojiti, a od njih ćete zauzvrat dobiti večnu zahvalnost, informacije o svemu što je sadašnja vlast učinila za Beograd i savete za koga da glasate – objasnila je portparolka Hitne pomoći.

Pored saveta o postupanju prema aktivistima Srpske napredne stranke, Nada Macura je apelovala na sve Beograđane da, zbog otežanih uslova u saobraćaju na beogradskim ulicama, izbegavaju vožnju automobilima, već da za te svrhe koriste isključivo metro.

Miroslav Vujović

 1. Baba kaže:

  I mi savetujemo Nadi Macuri, posto je tako humana, da ih ona privije na grudi, a gradjani ce ih samo ljubazno uputiti (poslati) na jedno mesto, gde im je inace mesto.

  1. Tagore kaže:

   Ma ‘ajde, bako, šta kažeš, “u tri lijepe” ili u Cerovi okolo Baščetine?
   Pa ja se i danas kunem u Royal Society “Open Science”, u diplomiranog Tomu, u naučnu taštu i u novoopismenjenu Draguljicu, za koje i redovno glasam preko neta, a danas u rukama velikosrpske Macure već ulazi i debela plata.
   Priča se da će po novom beogradskom proseku svaki gazda Kuršumlije dobiti 500 evra po glavi stanovnika, pa tako i ja, za proslavu sutrašnjeg marta predlažem lek protiv SNS zaraze i protiv alergičnog polena.
   Bure srpske rakije TT i 12 čašica od srebra ili od starinskog kalaja za SNS diplomirano društvo pesticida!
   O medu i mleku dogovićemo se posle ubrzanog boljitka.

 2. o0 kaže:

  Opet lapsus? Pa valjda je “Gospodar Vucic”?!?

 3. Ja sam kaže:

  Ja cu prvo ugostiti pse lutalice, a za njih…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *