nazad na vrh

Nada Macura dodala jedinicu ispred broja svog telefona

Macura apeluje na ljude da tokom poledice ne izlaze napolje i da je zovu iz svojih domova

BEOGRAD, 14. decembar 2012. (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura dodala je jedinicu ispred broja svog mobilnog telefona kako bi se prilagodila promeni brojeva hitnih službi.

Ona je objasnila kako je tim potezom želela da iskaže svoju privrženost hitnim službama poput policije, vatrogasaca i hitne pomoći, čiji će stari brojevi uskoro prestati da važe.

– Želim da ovako, putem medija, obavestim sve osobe iz mog imenika da ubuduće, kada žele da me okrenu, dodaju i jedinicu ispred mog broja – rekla je za Njuz Nada Macura. Isto važi i za moj fiksni telefon – dodala je ona.

Macura je potvrdila da će promenom njenog broja telefona najviše biti pogođene njene prijateljice i rodbina koja ne koristi mobilni telefon i ne prati medije.

– Savetujem sve meni bliske osobe koje ne koriste mobilne telefone da, ukoliko žele da me kontaktiraju, ne napuštaju svoje domove već da to obave sa fiksnog telefona u popodnevnim časovima kada sam kod kuće. Svi ostali koji me budu zvali sa mobilnog treba da se pridržavaju saveta svojih operatera i da ne preteruju sa pozivima, posebno ako imaju pripejd pakete – objasnila je Nada Macura.

Ona je potvrdila da će se uskoro na svim televizijima, radio stanicama i gradskim bilbordima pojaviti reklama o promeni njenog broja kako bi građani kojima je hitno potreban njen savet bili blagovremeno obavešteni.

– Nadam se da će se ljudi koji hitno žele da me pozovu, u toj brzini setiti da dodaju jedinicu – rekla je portparolka Hitne pomoći.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Pa Nada je samo portparolka Hitne pomoci.
  A ja mislio da je ona gazdarica svih informacija u Srbiji, ili makar vlasnica Hitne pomoci.
  Ne znam zasto, ali mi vise prijaju govori Milke Canic u Slagalici od Nadinih kratkih saveta.

 2. Samo se nije promenio pozivni za ludnicu +381 – kako je skoro neko primetio… :)

 3. Mogla bi i Nata Mesarovic da doda 1.

 4. Vreme je da se promeni i Nada Macura,jer odavno menjam kanal kad se pojavi !

 5. “Dr Love ili kako preboleti veliku ljubav”
  “Meni ovo nece trebati.”
  ‘ni meni jer ja necu da prebolim
  ja cu da volim i volim
  dok ne obolim
  mozdano obolim
  a i tada cu da volim
  i bolim i gorim
  dok se u grcevima znojim
  i jedva na nogama klecavim stojim
  al nikog i niceg se ne bojim :P’ stihovi za novu pesmu Seke Aleksic. Autorska prava zasticena, u institutu za patente gluposti i ostalih unikatnih tvorevina.

 6. Nada Macura – tuzno bice.

  Takodje menjam kanal kada se pojavi.
  Ponekada .. pomislim da ce joj neko reci, pa resim da je saslusam, ali …. uvek cujem novu glupost.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix