nazad na vrh

Nada Macura preporučuje građanima da u organizam unose što više Vučića

Macura upozorava građane da nikako ne unose Vučića pre 2012. godine

BEOGRAD, 13. februar 2016, (Njuz) – Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura poručila je građanima da promenljive atmosferske prilike kojima smo izloženi ovih dana mogu negativno uticati na zdravlje i kao lek preporučila obavezno unošenje veće količine Vučića u organizam.

Ona tvrdi da je konzumiranje Vučića najbolja prevencija protiv različitih tegoba koje se mogu javiti usled nestabilnih temperatura i vazdušnog pritiska.

– Meteorolozi najavljuju da nas narednih meseci očekuje izuzetno nestabilan period koji, kod građana, može dovesti do pogoršanja hroničnih oboljenja, a u težim slučajevima do komplikacija koje ozbiljno narušavaju opšte zdravstveno stanje pacijenata – objašnjava Macura.

– Zbog svega toga, jako je važno voditi računa o prevenciji, slojevito se oblačiti, ne izlaziti na ulicu bez preke potrebe i obratiti pažnju na unošenje dovoljne količine Aleksandra Vučića u organizam. Vučića možete konzumirati putem vaših televizijskih aparata, dnevnih i nedeljnih novina, a ukoliko osetite apstinenacijalnu krizu tu su internet portali i snimci na ju tjubu. Svako unošenje Vučića povoljno utiče na stabilizaciju zdravstvenih prilika, a njegovo blagotvorno dejstvo može sprečiti i pojavu raznih duševnih problema kao što su nezadovoljstvo materijalnom situacijom, bes koji se javlja kao posledica tog nezadovoljstva i depresiju koja može nastati zbog potpunog odsustva perspektive – tvrdi ona.

Macura, ipak, upozorava građane da prilikom unošenja Vučića u organizam obrate pažnju na datum kada je snimak nastao i nikako ne konzumiraju one nastale pre 2012. godine jer može doći do akutnog trovanja nacionalizmom i mržnjom, a moguća je i pojava zatvora. Ukoliko se ovakvi problemi ipak jave, neželjene posledice se najefikasnije otklanjaju gledanjem Vučićevih govora na svečanim otvaranjima ili čitanjem Informera.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Kako ce jadni Vilin i Slina da unose jos vise vucica kada su oni vec u njemu?
  A ova pink doktorka mi je ranije bila antipaticna i bljakasta, a sada mi je samo odvratna.

 2. Predlazem da dr Voja Seselj uzme uobicajenu celu dozu vucica kao pre dvadesetak godina (u vidu cepica), pa onda opet dobrovoljno ode u Hag. Mogao bi da nastavi ,,rasturanje” tribunala, al bi bar prestalo rasturanje Srbije!

 3. Nada lekar, preporučije Včića svima, a ne kaže ništa za nus pojave, evo ja, dovoljno mi je da mu sliku vidim odma dobijam proliv. Zađzaba ga Nada prestvlja kao dobrog fraera ni moja žena ga ne vari.

 4. Vojo je ljudina.sto misli ti I kaze a ovi drugi jebivetri.uvlakuse.prodate.duse .sotone

 5. Pošto je otorinolaringo-oftlamološki došlo do potpunog zasićenja, preostaje nam da Vučića u organizam unosimo još samo rektalno, u vidu čepića. Preporučuju se čepići sa likom Stefanovića i Gašića, a za one sa većim deficitom Vučića u organizmu tu je king-size verzija, sa likom Babića ili Mihajlovićeve. U prodaji su se upravo pojavili najnoviji: slojeviti rektalni čepići, sa likom Nade Macure, koji imaju produženo dejstvo.

 6. Sto bi rekao Marko Vidojkovic, kriticna doza picoustog je maksimalno 30 sekundi. Za sve preko toga, prethodno se konsultujte sa svojim lekarom ili farmaceutom.

 7. Ni “dr.mrcuna” nije imuna na atmosferu pa mož’ ga uzima i oralno i analno, po želji.

 8. Moj sused, u poslednje tri godine dobio neku rozu boju u licu,kao usne dr.Macure, kaze da me je to od teveprontovanja sa pink tv. Otvara frizider 20 puta na dan mada mu je tamo samo neki sendvic sa tirolskom. Kaze da ga moze pojesti kada hoce ali nece iz inata, sta ce onda sutra.
  Inace vec dugo mu odvodni kanal zarastao u korov i pun flasa koka- kole, ocistio i napravio kucicu za Ikarusa- vucjaka mesanca.
  To je bila faza A1, a u fazi A2 bi za macu, Mercedes, jos jednu pored. Ali Ikarus neki seljacki mesanac ne voli debele mace ofarbane kao plavusa.
  Oko kuce na uglovima su mu crvene trake, ja rekoh zbog snega, ono ne, vec kad ocisti jednu stranu on je skloni, kako bi znao da je gotova. Razgalami se kod svakoga ugla da vi vidimo kako cist svaki dan.Navece sve trake vrati na svoje mesto, za malo sutra.
  Ima toga jos ali bi vam bilo dosadno, jer ovo slicno mozete procitati svaki dan u medijima. Covek se prereformisao.

 9. Лепа вест, и dr Милан Тарот је исто тако успешно лечио и мудро саветовао преко тв-а. Докторка би требало да зна да је конзумирање вучића преко медија само превентива, за потпуно оздрављење требало би га узимати уобичајеним методама, у виду пилула. Ако је тежак око 95 кг, а просечна маса пилуле је око 0.2 грама, добили би око 475 000 комада. Пази сад заплета: толико отприлике има чланова снс-а, а њима лечење и јесте најпотребније, што имплицира да је dr Мацура инсајдер и да ради праву ствар за оздрављење Србије, што даље имплицира да она предлаже раскомадавање премијера на скоро пола милиона комада. После овог сазнања, очекујем да вучићевић реагује: “Информер”, ПАКЛЕНИ ПЛАН, завера фармацеутске индустрије против вучића!

 10. Jel ima neka zamena? Mislim za nas koji smo alergicni na Vucica.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix