njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

28. dec. 2013

Nagluvi špijun apelovao na Nikolića da priča glasnije

Špijunu najzabavnije kada Nikolić priča sa Vučićem

BEOGRAD, 28. decembar 2013, (Njuz) – J. B. špijun zadužen za prisluškivanje predsednika Srbije Tomislava Nikolića apelovao je na njega da priča glasnije prilikom svojih telefonskih razgovora kako bi ga, uprkos oštećenom, sluhu jasno čuo.

Prisluškivanje kojim se J.B. bavi već godinama loše je uticalo na njegov sluh pa sada čuje dosta slabije nego na početku karijere.

– Predsednik Nikolić je inače vrlo zahvalna osoba za prisluškivanje, ima ineteresantne sagovornike, a i on uvek ima nešto da zanimljivo da ispriča. Međutim, vrlo često priča prilično tiho ili se bar meni tako čini – žali se J.B.

– Svaki posao pre ili kasnije uzima svoj danak pa i ovaj moj. Prvo je krenulo da otkazuje levo uvo, a sada slabije čujem i na desno. Preko svojih kontakata u policiji sam zamolio predsednika da ubuduće priča glasnije, bar u mojoj smeni, kako bih dobro čuo o čemu govori – obajšnjava on i dodaje da moderne tehnologije dosta olakšavaju posao, ali da mu se čini da Nikolić ponekad namerno priča tiho kako bi njemu otežao posao.
J. B. tvrdi da već toliko dugo prisluškuje predsednika da se oseća kao da se srodio sa njim. Kaže da mu najteže padaju Nikolićevi razgovori sa Aleksandrom Vučićem kada jedva razaznaje o čemu pričaju. Izdvaja pozitivne primere kao što su Mrkonjić i Velimir Ilić koji pričaju prilično glasno pa i Nikolić povisi glas kada razgovara sa njima. On kritikuje sve one koji ismevaju Nikolićev engleski i tvrdi da ga odlično razume, samo kad ga dobro čuje. Takođe, smatra da bi usvajanjem njegovog apela predsednik pokazao da ima razumevanja za njega i njegove nagluve kolege širom sveta.

Bojan Savić

 1. Nesa kaže:

  Blago njemu,on je barem ogluveo,a mi oslepimo kad vidimo predsednikov perfomans na televiziji.

 2. scoby kaže:

  Odkako je postao Marsal, Grobar stalno nesto kuka i na nekog se zali. Sto rece Ljuba Zivkov, da li je neko cuo prethodnog Marsala da se zalio na kvalitet usluga svog oruzara, zbog cijih propusta je morao mnogog medveda iz Bugojna da dokrajci kundakom ili bajonetom?

 3. aleksandar kaže:

  obzirom na to da sve zapadne
  tajne sluzbe znaju sta ce grobar
  poliglota da izgovori jos pre nego
  sto on to kaze, ovaj spijun verovatno
  radi za “Kurir”…

  1. milorad kaže:

   alal vera majstore!

 4. Svetlana kaže:

  Fenomenalno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.