njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

06. nov. 2013

Najbolji svetski iluzionisti dolaze u Srbiju na usavršavanje

Iluzionisti jedva čekaju da dođu u Srbiju i uče od majstora

BEOGRAD, 6. novembar 2013, (Njuz) – Članovi najpoznatije magijske grupe na svet “The Illusionist”, dolaze u Beograd kako bi njegovi članovi mogli da unaprede svoja znanja i tehnike, saznaje Njuz.

Prema našim saznanjima, planirano je više susreta sa domaćim ekspertima i predavanja na kome će članovi ove grupe imati priliku da razmene iskustva sa domaćim kolegama i usavrše svoje veštine. Kruna boravka u Srbiji biće poseta skupštini Srbije koju iluzionisti širom sveta nazivaju Hogvorts, aludirajući tako na čuvenu školu za čarobnjake iz romana o Hari Poteru.

– Srbija je zemlja u kojoj su magija i iluzija podignute na najviši nivo i velika je čast što ćemo imati priliku da učimo od najboljih – kaže Den Speri jedan od članova ovog sastava -Trikovi koje izvode srpski majstori su nas prosto ostavili bez daha. Koperfild jeste učinio da nestane Kip slobode ali srpske kolege su uspele da sakriju celu jednu zemlju. Veština teleportacije kojom neverovatnom lakoćom prebacuju novac iz Srbije na egzotična ostrva je domaći zadatak za sve one koji žele da se bave ovom veštinom – ushićen je Speri.

– Srpski iluzionisti su do perfekcije usavršili skretanje pažnje publike na nevažne detalje pa ona ostaje zaprepašćena kada shvati da je prevarena – smatra Sajmon Pejnter, kreativni producent “Iluzionista”.

– Činjenica da su već decenijama na sceni, najbolji je pokazatelj koliko je snažna moć iluzije kojom su očarali publiku. Zato ne treba da čudi ni oduševljenje kojim publika prati njihov rad uvek gladna novih trikova – dodao je on.

Bojan Savić

 1. goksi kaže:

  evo ova iluzija je stara vec nekoliko godina :-) http://www.bizlife.rs/vesti/63390-ikea-dolazi-sledece-godine

  1. hhh kaže:

   Kod nas svi dolaze a niko ne dodje.

 2. Ivona kaže:

  Hvala vam , od srca me nasmejete svaki put!

 3. Misantropicus kaže:

  Ako slucajno pogledaju farmu, nestace i oni.

 4. Zoran Mitrovic kaže:

  Zaista dolaze? Jel` na poziv Vucica? Dominik S. K. je vec stigao.Voleo bih da dolete sa “Novakom Djokovicem”.

 5. himalajac kaže:

  pre iluzionista, srbiju su posetili najbolji svetski lopovi, koji su dosli na desetodnevno predavanje, ali su vec posle prvog dana otisli, jer im je taj jedan dan sa srpskim ekspertima bilo sasvim dovoljan da da zadrze primat i titulu najboljih svetskih lopova

  1. Misantropicus kaže:

   Beogradska i Sarajevska skola dzeparosa :)

 6. Slobodan Milosevic kaže:

  Jes da nisam u formi ali svratite do Pozarevca da vam pokazem par fazona! ;)

 7. Jan kaže:

  Koperfild je tajnu kako je sakrio Kip slobode obelodanio , dok naši politički iluzionisti nikad ne otkrivaju svoje tajne .

 8. ariela kaže:

  A zaboravili ste da i ceo narod zivi u iluziji “cek jos malo bice bolje”…

 9. nisam bezobrazan kaže:

  Sumnjam da mogu da napreduju , bez obzira na talenat, sa time se radja. Mi se radjamo sa iluzijom da zivimo.

 10. celtic kaže:

  Nismo mi glupi, samo još uvijek smatramo da je grijeh ubiti lopova. Neka, još malo….

 11. knull kaže:

  ne ma nismo glupi nimalo, prvi narod na zemlji. mi glupi? svasta

  1. iva kaže:

   Da parafraziram Krileta egzistencijalistu – ne iskorišćavaju me što sam glup i naivan, nego što sam nečovečanski human…

 12. Tagore kaže:

  Iluzija je čudo! U Srbiji se ta sloboda zove ”suspendovani život”.

  Penzionisani kralj Belgije Albert II, «iluzionista» koji je tokom svoje vladavine svake godine dobijao 11,5 millions d'euros, u ime penzije, dobija samo «malu godišnju dotaciju» od nekih 700'000 euros neto i neoporezivo.

  – Premalo – pobunio se ovih dana Albert II – ovaj sitniš mi dopušta samo u Srbiji da živim, pa po dobitku srpskog datuma za početak pregovora o proširenju EU, računam da se preselim u ovoj prijateljskoj zemlji – nadodao je Alberto.

 13. gradjanin kaže:

  Ovi naši iluzionisti su izveli više trikova: zatvorili su fabrike u kojima je nekada radila većina stanovništva, privatizovali su sve u svoje džepove, prodaju prirodna bogatstva i teritorije Srbije, rade na istrebljivanju stanovništva dozvoljavajući da se u trgovinama prodaju GMO i ostale namirnice napunjene pesticidima i otrovima, rade na ukidanju prosvete i škola, a narod ZADOVOLJAN.

 14. miroslav kaže:

  trebali su da dovedu dzonatan gudvina on je ludji i bolji od svih njih

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *