njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

31. jul. 2014

Najeo se brze hrane kako bi poništio efekte vežbanja

...

KRAGUJEVAC, 31. jul 2014, (Njuz) – Zoran Adžić iz Kragujevca morao je da pojede dosta “džank fuda” kako bi istopio efekte vežbanja i nadomestio utrošene kalorije, saznaje Njuz.

– Gledao sam utakmicu sa društvom u kafiću kada je neko predložio da posle pijanke odemo u teretanu, na šta sam jedva pristao. Tamo smo se opustili, sprave su se smenjivale jedna za drugom, a ja nisam ni primetio da sam preterao sa vežbama dok u jednom trenutku nije počela da me boli glava – prepričava Zoran ovaj događaj.

– Kada smo završili, osećao sam kako me grize savest, pa sam brže bolje otišao do kioska brze hrane u mom kraju. Kako se ni posle punjene gurmanske nisam osećao dobro, počeo sam da računam koliko hrane je potrebno da se poništi pola sata vežbanja i došao do cifre od oko 250 kalorija. Pošto smo u teretani ostali sat i po, zaključio sam da je pored punjene gurmanske trebalo da pojedem i pileći batak i limenku koka-kole – kaže Zoran za Njuz – Tek kada sam sve to uneo u sebe, ponovo sam počeo da osećam da sam zadovoljan samim sobom.

Zoran tvrdi da će ubuduće voditi računa da ne pretera sa vežbanjem i da je puka sreća što pre neko veče nije imao seks jer bi to značilo da je morao da pojede makar običnu pljeskavicu kako bi nadomestio potrošene kalorije.

Miroslav Vujović

 1. Kiza kaže:

  Ček, pojeo je i limenku koka-kole?

 2. celtic kaže:

  Kada psi vladaju, oni puste pse i ne daju ti ni da pobjegneš. Zato, Zorane, poješćeš puno više kad pobjegneš iz ove države, pa ćeš tek tada osjećati zadovoljstvo.

  1. Tagore kaže:

   Dva srpska tajkuna se dogovaraju na dva nepoznata jezika, plaža ”Jungle Beach”:

   – Ako udaš kćer za Yukos, dobijaš ”double cheese McDonald's” i rusku salatu.
   – Ja sam moju udao za Gasprom u Nizozemskoj i zaradio ”Južni Tok”.

 3. aleksandar kaže:

  Jeste gledali onu emisiju kad je lik hteo da sacuva hamburger iz mekdonaldsa dva meseca da dolaze da ke pun konzervansa, pa ga je zaboravio i nasao posle 14 godina?

  1. Tagore kaže:

   Mala greška nije greh!
   1980. godine neko se najeo brze hrane u ”fast food”, a 34 godina kasnije neki autobus je dovukao Nišlijama ”veoma opasno” nevreme.

   Gradonačelnik Niša Zoran Perišić upozorio je danas građane da se u narednih 34 godina, na teritoriji Nišavskog okruga, očekuju lokalne nepogode takvog inteziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

   ”Pink Panter” ćevapdžija iz Niša, koji se nalazi u ulici Nikole Pašića 37 u Nišu, je zalupio ambijenta vrata pazarskog ćevapa.

  2. aleksandar kaže:

   https://www.youtube.com/watch?v=pfdg4ymCiT8

   edukativni film za lupace minusa (obicne botove koji nisu placeni ni od koga)

 4. Vladimir kaže:

  Nije mi jasno što se sad ovaj tip potpisuje sa “Tagore”. Veruj mi da ni ne podsećaš na original.

  1. Tagore kaže:

   If you need to dispose of anything you shouldn’t have we suggest you flush it now.

 5. MilanG kaže:

  250 kalorija je 15-20 minuta trcanja. Ili tek cokoladica.

 6. Svetislav kaže:

  Kako se gube kalorije? Do malopre nema neta, mislim ukinuli mi XP ne plaćam pretplatu, Oznojili me od briga, umesto majce sad nosim čaršav i imam samo da kažem sa kalorijama oprezno. Ko pravilno i redovno upražnjava seks ne gubi ništa, čak ni kalorije, ali mu ego oslobađa mnogo pozitivne energije.

 7. cica kaže:

  To ti tako kad na silu hoces da budes duhovit!

 8. Tagore kaže:

  Srpska ministarka prirodne hrane (no GMO food) poseti Vašington i ”belu kuću”, i Barak odluči da ministarku prošeta u kvalitetni ”Wal-Mart Store” američkog kvaliteta, a 12 srpskih tumača (Serbian-English-Swahili-Idonesian) ih prate u šetnji.

  – Yes, I like American culture, and interact with the members of the American tribe, as well as to purchase American souvenirs and jewelry – kaže ministarka Obami na precinom srpskom jeziku i 12 srpskih tumača priskoče da ujedinjenim glasom prevedu želju mlade dame, a Obama i američka plemena s osmehom skontaju svako slovo.

  – Yes, I would like to see “Kentucky Fried”, and eat the best American chicken – izrazi novu želju na čuvenom srpskom jeziku mlada ministarka, i Obama uskoči u ”Air Force One” da provoza damu u Kentucky, gde se jedu ”Roasted Caesar Salad’, ”Mashed Potato Bowl”, ”Grilled bone-in-wings”, ”Double Down”…

  Na kraju su doleteli u Njujork Siti, posetili ”Burger King” i ”McDonald's restaurant”, ministarka je naručila tri puta ”Double Big Mac”, pa pojela prvi i rekla:

  – Najlon molim, hoću malo prirodne hrane i srpskoj deci da ponesem – ali srpski tumači nisu znali ”najlon” na Swahili jeziku da prevedu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *