njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. sep. 2011

Najubedljiviji medij dobija privilegiju da promoviše TEDx konferenciju

Jedan od predavača na TEDx konferenciji pokušava da objasni posetiocima šta je to TEDx konferencija

BEOGRAD, 13. septembar 2011, (Njuz) – Organizatori konferencije TEDxBelgrade odlučili su da svoju medijsku kampanju povere onom mediju koji im preko formulara na sajtu www.tedxbelgrade.com pošalje najubedljivije razloge zašto je baš on najbolji za saradnju sa TEDx-om.

Tako će sada, osim posetilaca koji takođe moraju da ubeđuju organizatore zašto su baš oni dostojni ulaznice od 2.000 dinara, i mediji morati da ubede organizatore TEDx-a da su dostojni saradnje.

Kako saznajemo iz organizacije TEDx-a, formular će na sajt biti postavljen sutra u toku dana, a prijavljivanje će trajati do kraja nedelje, kada će biti odlučeno koji medij će biti zadužen za hvaljenje ovog događaja.

U beogradskim redakcijama je, kako nezvanično saznajemo, pravo vanredno stanje, a većina medija je formirala specijalne ekipe koje su zadužene da budu na sajtu TEDx-a i neprekidno osvežavaju stranicu sve dok se famozni formular ne pojavi.

Svi mediji se utrkuju ko će biti prvi koji će poslati prijavu jer, kako su nam nezvanično rekli u nekoliko redakcija, postoji uverenje da će najbrža redakcija dobiti ovaj, kako ga nazivaju, „posao decenije”.

Sa druge strane, čaršijom se prenose glasine da je konkurs namešten i da je TEDx svoju kampanju već započeo na sajtu njuz.net, mada konkretni dokazi o tome za sada ne postoje.

U TEDx-u odlučno tvrde da će konkurs biti regularan i da njuz.net može da konkuriše pod istim uslovima kao i ostali mediji.

Nenad Milosavljević

Kristijan Golubović jedan od predavača na TEDX konferenciji

Najpoznatiji srpski motivacioni lajf-kouč i guru, sportista i umetnik, Kristijan Golubović, biće jedan od predavača na konferenciji Tedx Belgrade, saopštio je PR konferencije.

Tedx Belgrade je manifestacija koja okuplja ljude sa neverovatnim rezultatima u svojim oblastima, koji svojim motivišućim govorima prenose duh i energiju ljudima širom planete.

Kako saznajemo, tokom konferencije putem video streama uključiće se i još jedna žena koja je već 20 godina centralna motivacija i inspiracija ženama širom Srbije – Svetlani Ražnjatović. Ova pevačica i preduzetnica govoriće o izazovima i preprekama koje je savladavala, kao i o fascinantnim ciljevima koje je postavila.

I.P.

 1. brljavko kaže:

  ja sam ovo razumeo kao pravu vest.Da li sam pogrešio?TEDx zaslužuje najbolje.

 2. mile buva kaže:

  TEDx i slicne organizacije ovo i zasluzuju.

  @Jedan od predavača na TEDx konferenciji pokušava da objasni posetiocima šta je to TEDx konferencija.

 3. Anastasja kaže:

  Nadam se da će se formular popunjavati na japanskom ili kineskom pismu.

 4. miena kaže:

  A na ovu se prirodno nadovezuje i njuz tema- “Mediji shvatili da je vazno da prenose dobre ideje i popularne vesti”, a zatim i – “Mediji prestali da prepisuju vesti, vec sami traze izvore”. Svaka cast za clanak.

 5. Olja kaže:

  Nemam pojma o čemu se ovde radi, ali, ako je predavač Kristijan Golubović, vredi otići i saznati kako je on “bežao u zdrav razum”…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *