nazad na vrh

Nakon četvoročasovnih pregovora Mišković dao ponudu za kupovinu MUP-a

Mišković najavljuje da će od MUP-a stvoriti finansijski samoodrživu službu

BEOGRAD, 3. decembar 2012, (Njuz) – Biznismen Miroslav Mišković danas je, posle četiri sata pregovora, dao zvaničnu ponudu za preuzimanje MUP-a, sa kompletnom mrežom policijskih stanica i ostalom pokretnom i nepokretnom imovinom, saznaje ekskluzivno Njuz u vrhu srpske policije.

Iako je cena za sada poslovna tajna, Mišković je, kako saznajemo, dao ponudu u kojoj se obavezuje na restrukturiranje MUP-a, uz socijalni program za sve radnike koji budu proglašeni tehnološkim viškom.

– Miroslav Mišković se obavezao da će svakom otpuštenom radniku MUP-a isplatiti adekvatnu otpremninu u skladu sa brojem godina radnog staža, kao i da će im dozvoliti da zadrže svu opremu osim pištolja, značke i lisica. Sa druge strane, sa zaposlenima u MUP-u biće potpisan kolektivni ugovor koji će važiti u naredne dve godine i koji će zaposlenima garantovati bar jedno povećanje plate. Najvažnije je da niko neće završiti na ulici, osim onih kojima je to posao – rekao je izvor Njuza iz MUP-a.

Poznati srpski biznismen će, prema informacijama Njuza, u opremanje policijskih stanica i modernizaciju policijske službe uložiti 200 miliona evra u narednih pet godina.

– Mišković namerava da komercijalizuje policiju i od nje stvori finansijski samoodrživu službu. Prema planu modernizacije, predviđa se, između ostalog, uvođenje komercijalnih hapšenja političkih protivnika po narudžbi, spektakularna poklon lažna hapšenja za različite prilike, ali i rasturanje glasnih žurki i manjih protesta za one sa plićim džepom – kaže naš izvor.

Pored toga, sve policijske stanice jednom nedeljno će dobijati određene količine Miškovićevih “Modi” jabuka, kako bi rad policijskih službenika u budućnosti “bio oplemenjen”.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Зар ова трансакција није завршена у време министра Михајловића??
  У Србији ништа ново, опет ће ова влада да се кити заслугама неких претходних…

 2. A jel i mali aca ušao u paket aranžman?

 3. Jos da Gljivica prihvati “koferce” I zabavi nece biti kraja.

  • Snezana! Ta rec je strogo zabranjena!!!
   Po novom P.S-u koji je sastavio Ministar, u javnosti se za taj predmet moraju korititi reci tipa begaz, pekidz, naramak…itd, sve sem te reci koju ste upotrebili. A po slovu zakona ko se zajebe pa pomene k..f..r najebo je!

 4. pa naravno on odavno slusa

 5. I njuz postao aljkav…niste naveli koliko je ponudio :(

 6. Excellent Mr. Burns -_-

 7. Hoce da opere pare na legalan nacin.

 8. U filmu “Robocop” firma koja kupuje gradsku policiju Detroita i planira da uvede policajce-robote, gradi i naselje pod imenom “Delta City”

 9. A ko će se probuditi sa konjskom glavom u krevetu?

 10. Malo morgen, Nece moci, Vucic je to vec privatizovo!!!!!!!!!!!!!

 11. Hocemo li sada licne karte,pasose, saobracajne dozvole… nabavljati i u samoposlugama ili kao i do sada, samo u MUP-u i na ulici?
  I, da li cemo sada u policijskim stanicama, na salterima, moci da nababljamo kafu, cokolade, bombonjere, 50 eura… ili cemo kao i do sada da ih snabdevamo istim?

 12. Jos da se sluzbama reda i mira i tajkunskim biznismenima, javno pridruze i kriminogena gospoda, pa da se ovaj vec, postojeci trijumvirat, legalizuje.
  Tako bi se ozakonilo higijensko tretiranje novca.

 13. ekstra……cim se zavrsi privatizacija idem da vadim nova dokumenta…..nema vise guzvi i neljubaznosti na salterima a jos manje jjp2(jos jedan papir drugi put) obrazaca………..salu na stranu sta je do sada cekao))))))))))))))))

 14. Konacno se setio zasto da kupuje vladu Srbije posle svakih izbora kad moze da kupi policiju , i bude bog u Srbiji .

 15. To mora da je sa Dacom pola pola.

 16. Ma on je zato došao da se u policiji tajno sastane sa Vučićem koji se izvinjavao što ga je morao pozvati da se s njim dogovori oko toga kada će ga postaviti na mesto predsednika Srbije.

 17. Valjda nije dao vecu ponudu od mene. He,he

 18. Kakva je ovo drzava?Jedno te isto jadni covjek svako malo mora da kupuje.

 19. nadam se da će rotacije i sirene biti na iznajmljivanje, pošto bi rentirao 1kom jer uuuuvek kasnim/žurim na posao

 20. Ja sam mislio da Miskovic ne postoji, da nije zivo bice. Da mu je ovo dvojnik.
  Nikada ga nisam cuo da je nesto uzivo rekao

 21. ja sam stvarno opljačko Srbiju skoro celu a ma i drugi su je pljačkali samo što sam ja bio uspešniji od njih a oni mi sad ZAVIDE.

 22. Demokrate unasete se za panje uda za munje. N M

 23. Tata zna sta ce malom Marku trba, kupuje Mup a sada je na red dosla kupovina CZ. Tata zna gde ce detetu biti SUPER. Pa na zdravlje mu !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix