njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

22. maj. 2013

Nakon gašenja Fejsbuk naloga počeo da dobija zahteve za igrice u poštanskom sandučetu

Studenta poštar pitao da li želi da primi poziv za "event"

BEOGRAD, 22. maj 2013, (Njuz) – Vladimir Maksimović (24) koji je nedavno ugasio svoj profil na Fejsbuku, bio je prilično iznenađen kada je zahteve za igrice počeo da dobija u poštanskom sandučetu.

Ovaj apsolvent medicine iz Beograda kaže da je zbog želje da se posveti završavanju fakulteta odlučio da ugasi svoj Fejsbuk nalog, ali da to nije sprečilo ljude da pronađu alternativni način da nastave da mu šalju zahteve za igrice.

– Čim su moji prijatelji saznali da nisam više na Fejsbuku, u sandučetu sam počeo da dobijam pozive za igranje Criminal Case, Mafia Wars i Texas Holdem Pokera. Jednom prilikom poštar me je upitao da li hoću da potpišem poziv za event što bi značilo da sam potvrdio da idem tamo ili da mi ga ostavi u sandučetu pa da se pravim lud kao da ga nisam video – kaže za Njuz Vladimir.

– U poslednje vreme, u sandučetu zatičem fotografije prijatelja koji traže da im ocenim slike i pošaljem nazad potvrdu da sam ih lajkovao, a često mi nakon provoda u gradu stigne pismo sa fotografijama na kojima sam zaokružen i na kojima stoji moje ime. Nedavno sam dobio i zahtev za prijateljstvo od komšinice koja živi u istoj zgradi sa molbom da joj uzvratim pismom da li je prihvatam ili ne – kaže Vladimir i dodaje da mu je poštar zahvalan što ne mora i zbog njega da nosi odgovore svakom prijatelju ponaosob.

Ovaj student kaže kako mu je jedino preostalo da blokira sanduče tako što će ga oblepiti selotejpom, a ukoliko ni to ne pomogne, kako je rekao, ostaje mu da se preseli u neko mesto koje je van dometa i za golubove pismonoše.

Miroslav Vujović

Valentina Paunović

 1. Miloje kaže:

  Neka otvori nalog kojim obavesti da je zatvorio nalog…

 2. Djura kaže:

  Dala baba dinar da uđe u kolo, sad bi dala pet da može da izađe :)

 3. aleksandar kaže:

  Od svog fejzbuka, kresni komsinicu u istoj zgradi.

 4. Ja sam kaže:

  Vlado,
  Ubij Postara, privremeno, dok ne zavrsis fakultet.

 5. D kaže:

  Ma bockaj komsinicu….kad je vec uputila zahtev

 6. Mikso kaže:

  Apsolvent medicine sa 24? c c c

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *