nazad na vrh

Nakon negativnih rezultata na narko testu, momak odlučio da prebije dilera

...

NOVI SAD, 11. maj 2012, (Njuz) – Dvadesetčetvorogodišnji student Filozofskog fakluteta u Novom Sadu Dušan Grbić, nakon dobijenih negativnih rezultata na narko testu, momentalno se uputio ka svom dileru da mu “razbije onu lopovsku glavu”, saznaje Njuz.

Ovaj rekreativni konzument lakih droga samovoljno se odlučio da uradi test na narkotike jer se, kako tvrdi, “u poslednje vreme više ne oseća čudno”.

– Već neko vreme kada se naduvam, ništa mi više nije preterano smešno. Prilično mi je bistar vid, čak mi se nešto i ne jede, a i sutradan kada ustanem, svega se sećam šta sam radio prethodne noći – izjavio je Dušan – Ovo su zaista ozbiljnici znaci i prilično sam se uplašio, čak sam u prvi mah pomislio da sam možda postao imun, pa sam odlučio da se testiram.

Zabrinut se za svoje mentalno zdravlje, Dušan se momentalno uputio do prve apoteke gde je kupio narko test. Nakon što je uradio test i video da je negativan, Dušan je u panici otrčao do prve privatne laboratorije i odneo im je uzorak urina, ne bi li čuo i drugo mišljenje.

– Izuzetno sam teško primio negativne vesti iz laboratorije i tek posle desetak minuta konfuzije sam u stvari shvatio da me je diler odradio, zbog čega sam otišao da ga prebijem, ali ga nisam našao u kraju – rekao je student komparativne književnosti, koji je napomenuo da više neće platiti ni sendvić a da ga prvo ne proba.

Goran Mirković

Tagovi: , , ,
 1. Више ми личи на студента филозофије. Они не иду на предавање а да се претходно не наџиџе… Част изузецима

 2. jel moze neki link ka originalnoj vesti

 3. Хаха, ово као ја пре неки дан кад сам направио џин-тоник, ал сам заборавио да сипам џин… И звекнем ја у два потеза тај “џин-тоник” по врућини после посла и очекујем, што би реко Иво Андрић “зелено светло ракијаштва” – и ништа!… И онда одем до кухиње, и видим да ми на судопери стоји чашица 0,5 пуна џина…

 4. trebali ste u zadnjem pasusu da dodate zapazenje da je u celoj prici jako cudno sto je trazio dilera u donjem vesu po kraju . :)

 5. A doslo zadnjue vreme…ni droga vise nije sto je bila…mogu misliti kako je bilo jadnom momku…vazi li jos onaj zakon o zastiti potrosaca?…

  • Не важи. А тржишна инспекција више нема надлежност. Шта си уз'о, то ти је.

 6. Komparativna književnost? o.0 Čudo nije već preš'o na nešto jače.

 7. Izgleda da je pušio čaj od nane umesto marihuane.

 8. Covek temeljno pristupa problemu

 9. Polako sa tim prebijanjem dilera, sinak! Dačić ne voli kad neko maltretira njegove saradnike.

 10. Treba da kupuje gde i Biljana Srbljanovic, njena droga je bila po EU standardima.

 11. ‘Čak mi se i nešto ne jede’ Najtačniji dio teksta….

 12. Ahahahaha… Vi stvarno niste normalni, obozavam vas :) .
  Zaista, ni jedne druge novine, sem Vasih, ne citam, nema poente, :)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix